pondělí 31. května 2021

Zaštipování muškátů

Zaštipovat , zaštipovat a zase zaštipovat ! Zhruba po dvou dnech odštípnu listy, které vyrůstají na vrcholku – berou muškátům sílu. Se zaštipováním přestávám až tehdy, když se mi zdají dost husté. Jestli chceš, dej sem fotku a koukneme na to, jestli je ještě potřeba zaštipovat. Vzpřímené muškáty (Pelargonium zonale) existují v mnoha variantách. Pořídit si můžete zakrslé či miniaturní muškáty , které nevyrostou výš než . Vypěstovat si vlastní muškáty není nikterak složité – pelargonie, lidově nazývané muškáty , jsou nenáročné rostliny s vysokou odolností vůči . Jak pečovat o muškáty.


Unsubscribe from Agro CS? This feature is not available right now. Please try again later. Výsadba muškátů po zimě. S osazováním truhlíků začínáme už v březnu, ale ven přijdou až mnohem později.


Do truhlíku dáme dobrou drenážní . Někdo mě tu radil, že malé muškáty zaštipuje ale bohužel nenapsal jak. Jsem laik , tak potřebuji poradit polopatisticky např. Kupte muškátům dobrý substrát a něco na posilněnou. Zároveň s muškáty vyberte i vhodný substrát: buď přímo pro pěstování pelargonií, v balení . Výhony v době vegetace pravidelně zaštipujte, rostliny se budou lépe rozvětvovat a bohatěji nakvétat.


Muškáty lze i snadno množit. Nejčastěji pěstovanými druhy muškátů neboli pelargonií jsou muškáty páskaté (Pelargonium zonale) a v poslední . Muskaty nevystipuji,jaky mate konkretne problem. Myslite pnouci muskat a mate malo olisteni? Pokud muškátům či fuchsiím věnujete zpočátku trochu více péče, můžete je pak mít.


A poradíme vám, jak se pak korunka udržuje – zaštipuje : . Vína video Očkování vinné révy video: očkování vinné révy video Vinná réva. Vina video Ockovani vinne revy video ockovani vinne revy video Vinna reva. Krásne zakvitnuté muškáty vás budú tešiť aj o rok, musíte ich však správne zazimovať!


Pěstování fuchsií: přezimování, zaštipování , hnojení, letnění. Ahoj poraďte mi prosím někdo jak se zaštipují muškáty. Mám zkušenost jen se surfínkama. Moc děkuji :kytka: Reagovat . Nezapomeňte pelargonie zaštipovat , aby byly pěkně košaté.


Zaštípnutý vrchol můžete opět . PETÚNIE, NEBO SURFINIE? Petúnií je okolo druhů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky