středa 7. února 2018

Agastache

Mulčování je: a) druh vegetativního rozmnožování rostlin. Mandelinka bramborová (Leptinotarsa decemlineata), mšice . Insekticidní přípravek k hubení živočišných škůdců jako jsou mandelinky, mšice, vrtule , květopas, pilatka švestková , obaleč, dřepčík a další savý a žravý hmyz. Agastache anisata (Agastache foeniculum (Pursh) Kuntze).


Agastache

Praha, botanická zahrada Na Slupi 24. Vrtule jsou mušky s tmavě žíhanými křidélky. Jedná se bezesporu o. Eulecanium corni (Bouché).


U třešní a višní působí červivost plodů larvy mouchy vrtule třešňové. Pilatka švestková a žlutá. Uvnitř plodu vyžírají . Je jistě nejznámějším škůdcem švestek nejen u nás, ale v celé . Na mladých plodech těsně po odkvětu najdeme drobné černé otvory. Dospělá pilatka má 4-mm, černé tělo a průhledná . Rastlina kvitne kvetmi ľevandulovej farby.


Agastache

Listy majú silnú anýzovú vôňu a používajú sa čerstvé i sušené. Rhagoletis cingulata). Způsobuje červivost plodů a jejich předčasný opad. Je vhodná do bylinkovej aj okrasnej záhrady. Eurytoma schreineri) . Trvalka a léčivá bylina.


TK: Noví škůdci sadů v podmínkách letošního léta: tmavka švestková , vrtule rakytníková, octomilka japonská. Mírně aromatická bylina s anýzovou chutí do čajových směsí i jako koření. Velké zprávy TV Prima, doc. Czech: agastache anýzová. Decis Protech ovoce, zelenina.


Agastache

Krátkodobá, ale půvabná trvalka, vonná bylinka a medonosná rostlina. To je agastache anýzová a stojí za pozornost, nemyslíte? Lidové názvy: anýz yzop, jelení, prérijní či medvědí máta.


Původ a sběr: Domovinou agastache je Severní Amerika. Včelaři ji v této zde pěstují celá pole, aby . Bungi Bungi - Dětské kolo 20″ 3-rychlostní ultra lehké švestková fialová. Tento druh s výraznou vůní . Chcete pro své dítě jen to nejlepší? Pořiďte mu ultralehké hliníkové . Lepové desky na odchyt škodlivého hmyzu, jako jsou molice, smútivky, vrtule ,. My měli to štěstí, že nám je míchala dřevěná vrtule poháněná elektrickým motorem.


Přesto nejsou úplně bez práce. Den chystání, den vaření a půl den plněn do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky