středa 24. února 2021

Vyvážečka za malotraktor

U tohoto modelu LTC 3. Belarus je nasazena v probírkách v okolí Humpolce a Pelhřimova a majitel s ní za pouhé první měsíce vyvezl na odvozní místo . Popis: Předváděcí kus. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodám vyvážečku na .

Roztahovatelná vyvážečka dřeva určená do těžkých. Nosnost tuny, délka ložné plochy 3m, vzduchové brzdy, technický průkaz, ruka o dosahu 1 . Dvounápravový přívěs - vyvážečka za čtyřkolku, UTV nebo malotraktor je neocenitelným pomocníkem při převozu. Vyvazeci vlekvyvazecka - bazar - Bazoš. Mimo CestyVozidlaMotorky. Pneu s diskem DeeStone 22x11x8.


Delší dobou mě vrtá v hlavě vyvážečka za malotraktor.

Léta již přibývají a asi bych šel do vyvážečky s ramenem. Nějakou dobu prolízám internet a pěkných . Technické informace: Hmotnost, 300kg. Zvedací síla, max, 250kg (4m ) . Možnost nájezdové brzdy ! Pro čtyřkolky i malotraktory ! Choose your time range using the slider. Dobry pomocnik do malych prostoru.


NOVÝ MODEL-Hmotnost 850kg, Vlastní m. Hledáte vyvážečka za traktor? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Auto-moto uživatele scorp9. Farma, dosah hydraulické ruky m, . Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Vlečka,kladničák,dvoukolka,vlek, vyvážečka na dřevo.

Je možné ji připojit za traktor, malotraktor či čtyřkolku. Velmi dobrý pomocník v malých prostorech. Robustné konštrukcia a silná. Mulčovač za traktor i malotraktor.


Krmné vozy METAL-FACH. Vyvážačka za malotraktor .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky