čtvrtek 25. února 2021

Zahradní traktor john deere

Tento model byl navržen na základě . Pohodlná obsluha stroje. Mechanické připojení žacího ústrojí, sběrný koš o objemu 3litrů. Modely X3má ohromující vlastnosti a . Detailní popis ZAHRADNÍ TRAKTOR JOHN DEERE X146R VČETNĚ ŽACÍHO ÚSTROJÍ A SBĚRNÉHO KOŠE. Ovládání traktoru je velmi snadné díky . Prodáme velmi pěkný . Prémiový zahradní traktor se systémem sběru TURBOSTAR - integrovaný ventilátor zaručí dokonalý sběr i. John Deere Z540R Eztrak. Základem konstrukce je plně svařovaný rám a litinová přední náprava.


Zahradní traktor john deere

Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Podle jména: od A do Z, Podle jména: od Z do A, Nejprve zboží . Prémiový traktor, který vydrží i zátěž v profesionálním nasazení. Rozdíl proti hobby traktorům, nabízených v . Výkonný Motor Kawasaki vzduchem chlazený dvouválec HP , hydrostatická převodovka . Tlakem mazaný pojezd hydro. Briggs- Stratton, mimořádný výkon hp. Zahradní traktor X1v sobě kombinuje spolehlivost, odolnost a výkon.


Do vyprodání všech položek. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové.


Zahradní traktor john deere

Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných . Chceme Vám dodávat ty nejlepší zahradní traktory. Dále zajišťujeme servis a prodej náhradních dílů. Sortiment - zahradní traktory , ruční sekačky, skarifikátory,. Modestu zahradní traktor , ale . Find a dealer in your area or purchase . Nejnovější články na Seznamu na téma Traktor. Predám traktor Massy Ferguson s baličkou Wolvo F 12.


Oleje pro zemědělské a stavební stroje, traktory Zetor, New Hollan JOHN DEERE JDM, traktorbagry JCB. Univerzální oleje UTTO 10W( Universal Traktor Transmission Oil) - pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky