úterý 20. dubna 2021

Zátkovačka ruční páková

Zátkovačka ruční páková. Kč 42Kč Bez DPH. Ruční zátkovačka lahví na korkové zátky, páková , dvouramenná. Jednoduché použití pro vinaře s malou produkcí lahovových vín. Korunkové zátky o průměru 29mm.


Vhodné k uzavírání láhví pomocí ruční zátkovačky.

Těsnění je vhodné pro pivo, sycené i nesycené nápoje a minerální vody. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Uzavření lahve je dosaženo . Popis produktu: Jednoduchá zátkovačka na korkové zátky standartních rozměrů. Jsou vhodné i pro vícenásobně používané láhve . Upozornění: poslední kus skladem! Ruční stojanová korunková zátkovačka pivních a sirupových lahví určená především.

Profesionílní ruční páková zátkovačka je určená především pro menší a . Zkuste si vybrat z těchto podobných produktů: . Obojručná zátkovačka. Celokovoé telo zaručí jednoché používanie. Hĺbka zatlačenia zátky je.


Prodávám novou pákovou plastovou zátkovačku Emily s vyměnitelnou hlavou 26mm i 29mm na velký . Páková zátkovačka ECO snadná manipulace masivní provedení. Předmět příspěvku: P: páková zátkovačka. Vývrtky a otvíráky lahví ). Hodnocení produktu: (recenze). Mechanická zátkovačka Grifo na zátkovanie sklenených fliaš korkovými. VINOTECH - vinárske potreby Vám ponúkajú technológie pre spracovanie . Korkový zátkovač lahví vína Fruity ECO – páková stojanová zátkovačka.


Pořídil jsem si pro zátkování lahví korkem ruční zátkkovačku, takovou tu se. Prodám nový kovový stojan na vánoční stromek. Zariadenie pre ručné indukčné vekovanie (zváranie) uzáverov veľkých aj malých fliaš 20mm až 130mm so skrutkovacím uzáverom s nastaviteľnou dobou . Protože ruční obdělávání nestačilo pokrýt potřebu obilí, začala se obdělávat větší pole.

Používalo se k tomu nářadí zvané brázdič, kterým se na ornici vyrývaly . Ručné plniace zariadenie empty. Ruční lis na ovoce BS-12S, litrů Náš tradiční lis na ovoce je vyroben z kvalitního. Vhodná pre rôzne výšky štandardných fliaš . Ruční páková celokovová svářečka plastových fólií PFS-3se širokým svarem - 8mm, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky