úterý 13. dubna 2021

Závojnatka samec samice

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se jedná o samce nebo o samičku závojnatky, zda se podle fotky dá poznat. Prosím nevíte někdo,jestli je to samec nebo samička? Můžeme předpokládat, že ryba vepředu je samice. Původ : Asie : Čína, Japonsko. Samice : samice má dva řitní otvory.


Je lépe patrné zvláště u starších samic, které se již vytíraly. To může mít rozlohu až cm² a výšku cm. Pod hnízdo naláká samici a dojde ke tření.


Moje zavojnatka divné plave,u hladiny a navíc se ji objevily něco jako. Neexistuje jediný genetický mechanizmus v pozadí pohlavných rozdielov . Akvarijní rybičky sladkovodní - závojnatka teleskopka carassius a teleskop, inzerce. Samec bojovnice pestré, forma Halfmoon. Herotilapia multispinosus , samec cca 11cm a samice 9cm. Ideální parametry vody . Závojnatka - AKVARKO.


U dospělého samce jsou zespodu zadních nohou vidět i několik pórů. Jak často svléká agama kůži? Ty samec klade do blízkosti samice , která je přijímá do vývodních cest svých. Dobrý den, nevíte, jestli může být maličká závojnatka v akváriu s neonkami nebo jinými. Engisek môže ale záleží na veľkosti akva a nezabúdaj že maličká závojnatka rýchlo vyrastie.


Co potřebuje Bojovnica Betta k životu samec i samice. Vo štvrtok som si doniesla samice Betta splendens. Rozmnožování: Jikry rozptilované závojnatka se rozmnožuje . Použila som medený plech, postriebrené drôty, bezolovnatý cín,sklenené očko a oranžový achát.


Rybička- závojnatka je patinovaná a šetrená antioxidantom. Samička by měla být zaplněna jikrami a ryby by měly mít chuť se třít a to tím, že samečci začínají pronásledovat samice , plavou podél nich a . Kulíšek nejmenší, samec a samice , lipové mořené dřevo, 40cm x 25cm x 12cm, cena 7. Rybka závojnatka , 15cm x 15cm, cena 80- Kč. Nabízíme široký sortiment pro koníčkáře i profi chovatele.


Tento je uzpůsoben, aby samice mohly pod ocasem nosit snůšku vajíček. Teraz mi skapal samec tak samice majú smolu. Chtěli bychom si založit chovnou skupinu závojnatek. Nevíme však jak se rozezná od sebe samec a samice. Carassius auratus var.


Nabízím chovnou skupinu Aulonocara Stuartgrandi samec samice za kus 8-. Prodám závojnatky zláto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky