pátek 13. prosince 2019

Kameninové koryto

Dům a zahrada - Kameninove koryto bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Popis: prodám kameninové koryto.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Koryto na krmelišti pro černou zvěř, zakryté prkny. Otevřené koryto pro černou zvěř. Collection of Marketplace items.


No photo description available. Listed weeks ago in Třebovice, Pardubický kraj . Standardně jsou koryta dodávána v I.

Kameninové odpadkové koše s plechovou vložkou, bez znaku i se . Prodám kameninové koryto , žlab, glazované, d76h45v3 t. BZ Denver, USA Jaké nádoby pro pëstovâni skalnicek pouzit? Z ostatních nádob najdeme v nabídkách roz- manité kameninové , terakotové . Je zasazené do betonu. Rozměry jsou dxšxv 80x37xcm. Vhodné třeba jako dekorace.


Hledáte kamenne koryto ? Inzerát platí do smazání. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dříve se například vyráběly kameninové trouby, koryta a šamotové komínové vložky nejen v Poštorné, ale také v dalším závodě v Třemošné. Dobrý den, mám na prodej kameninové žlaby pro koně - veliké - na vodu . Ráda bych si osázela koniferami takové to kameninové koryto (prodávají např. v OBI).


Nemáte někdo nápad nebo přímo zkušenost, co tam dát (chci to celoroční). Popelnice z pozinkovaného plechu, 1litrů objem, .

Kamenné koryto z tmavé žuly Jižní čechy. Upozornění: poslední kus skladem! Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto Foto . Menší betonové koryto s glazovanou kameninovou vložkou.


Vyrobeno okolo poloviny 20. Původní dobrý stav s menším .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky