čtvrtek 19. prosince 2019

Křovinořez oleo mac bc 430 t

Ta záruka je taky na ozdobu. Jestli se na tom má něco pokazit, pokazí se to daleko dřív . Krovinorez Oleo-Mac BC 4T je nový model krovinorezu radu Oleo-Mac, ktorý je vybavený dvojtaktným benzínovým motorom novej generácie, . Ve stráni, v příkopu, u plotu i okolo stromků a záhonů a na přerostlou trávu. Specifikace: vysoký točivý moment i při nízkých otáčkách . Vysoký točivý moment i při nízkých otáčkách. Profesionální křovinořez s vysoce výkonným motorem. Je vybaven digitální cívkou a dekompresním ventilem.


Na vlastní záda i zahradu jsme vyzkoušeli křovinořez Oleo-Mac BC 4T. Podívejte se na naše video a zjistěte, jak si vedl! Dom a záhrada - Krovinorez oleo bazár. Vyberajte z inzerátov. Predám krovinorez oleo - mac sparta 2T , veľmi má.


Typ motoru, 2-taktní motor. Zdvihový objem (cm³), 44. Objem nádrže - palivo (L), 0. MOTOROVÁ KOSA ( křovinořez ) OLEO - MAC 7T. Křovinořez benzínový - specifikace.


Dokonalá ergonomie díky T “ rukojeti. Benzínový křovinořez OLEO - MAC BC 4TL. Motor benzínový 2-takt. Prodám málo používaný křovinořez Oleomac 430T automatická hlava trojzubec nůž popruhy.


ORIGINÁLNÍ NÁHRADNÍ DÍLY PRO OLEO - MAC. Oleo - Mac aksesuarlari idealdir.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky