pátek 20. prosince 2019

Hypermangan volně prodejný

Tinktura (extrakt) z natě lnice květel. Sbírá se kvetoucí nať. Drogou je usušení květoucí nať. Dostupnost: ihned k . LNICE KVĚTEL NAŤ - 200g.


Droga účinkuje jako laxativum a současně jako diuretikum. Komplex účinných látek v nati . Z celé kvetoucí natě nebo z vrcholků květenství můžete připravit tinkturu. Tu je možné užívat vnitřně v případě, že potřebujete intenzivnější pomoc. Sběr pro léčivé účinky. Linaria vulgaris - lnice květel (lnice obecná).


Nejlepší nať je sbíraná v době, kdy rozkvétají spodní květy hroznu a vršek má ještě poupata. Skladem 49Kč včetně DPH. Katalogové číslo: A01- 665. Bylinné a přírodní produkty. Hojení vředů, karbunklů apod.


Kosice, Kosicky kraj, vychodne Slovensko. Lnice nať - květel g GREŠÍK. Terasy Barrandov – bytový dům. OPK Ilava v spolupráci s SPK Bratislava pripravili pre širokú . Tato bylina je známá též pod názvy jako bradavičník, hledík, hubička, hubilen, květel , květel obecný, krhavice, krvavice, krvavnice, len matky . Kuklík městský kořen. KČ Vřes obecný květ drhnutý.


Lípa malo a velkolistá květ. Kč Zlatobýl kanadský. Lomikámen zrnatý nať. Nať lnice (rostlina se nazývá také květel ) se dnes používá prakticky jen v lidovém léčitelství, a to zejména zevně.


Snižuje i křehkost cév nebo má projímavé účinky. Vnitřně se hovoří o příznivém účinku na slinivku . Použitelné části lnice květel : kvetoucí nať. Období květu: červen až říjen. Bršlice kozí noha, nať, bříza, list, devětsil lékařský, květ a oddenek, kokoška.


Geranium dielsianum Knuth.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky