pátek 3. července 2020

Švestka jojo

Plodnost je brzká, velmi velká a pravidelná . Botanický název, Prunus domestica Jojo. Tato švestka je velice . Přečetla jsem si recenze na švestku jojo,všude je kladná. Chci si ji pořídit,ale bydlím v horské oblasti s těžkou půdou a všechny slivoně máme . Plod: střední až velký, protáhle oválný.

Chuť: je sladce kyselá, harmonická, dobrá. Odrůda vyhledávaná pro svoji rezistenci k šarce. Německu, jedná se o první rezistentní odrůdu slivoně. Je odolná vůči mrazu a houbovitým chorobám, rezistentnívůči šarce. Brzy začíná plodit, přináší pravidelnou a bohatou úrodu.


Pozdní samosprašná pološvestka. Plody střední velikosti jsou . Chuť : sladce kyselá, harmonická, dobrá.

Dužnina : zelenožlutá až světle žlutá. Odolnost : proti mrazu . Tento příspěvek (zjistit adresu). Choroby švestek nejsou rozhodně ničím výjimečným a obává se jich spousta sadařů a milovníků slivovice. Pokud si budete vědět rady… Pokračovat ve čtení. Vzrůst s volnou korunou.


Dozrává v září, samosprašná. Počet kusů v balení:ks. Zcela rezistentní vůči nejčastější virové chorobě švestek. Velikost : B - rostliny úměrně větší a starší (=10Kč). Jojo švestka , volné kořeny.


JOJO je zcela rezistentní vůči nejčastější virové chorobě švestek šárce a dobře odolná proti mrazům. Salonā demoda jūs atradīsiet jūsu kāzu kleitu! Při jarní výsadbě ale stromky přichází o zimní vláhu, proto . Rod ‎: ‎ slivoň ‎ (Prunus) Řád ‎: ‎ růžotvaré ‎ (Rosales) Čeleď ‎: ‎ růžovité ‎ (Rosaceae).


Na dotaz „odrůda švestka jojo “, jsme našli: Hlavní obsah stránky. Plod je velký, z bočního pohledu tvarem . Hledáte odrůda švestka jojo ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky