úterý 6. července 2021

Zvireci urny

Největší výběr hřbitovního zboží, uren, hřbitovních lamp, svíček, hřbitovních váz a dalšího sortimentu. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit od nejnovějšího, Seřadit podle ceny: od nejnižší k nejvyšší, Seřadit podle ceny: od nejvyšší k . Aktualizace informací ke dni 14. Z důvodu nařízení vlády o uzavření provozoven poskytujících služby pro veřejnost, přechází Krematorium zvířat Česká . Vyberte si z našeho katalogu, nebo nás kontaktujte a nechte si navrhnout originální design.

Nabídněte svým zákazníkům naše zvířecí urny. Stát se distributorem . Krásná mosazná urna s galvanicky barveným povrchem a ozdobným gravírovaným motivem tlapky. Víko této zvířecí urny je opatřeno šroubovacím uzávěrem. Díky moderním designům, ruční rytině zvířecích . URNY A PAMÁTEČNÍ PŘEDMĚTY.


V naší nabídce naleznete kvalitní zvířecí urny a šperky na popel zvířátek. Nabízíme zvířecí urny z kovu, keramiky, kamene, .

Zvířecí urny DONNpet. Dalibor Novák už ve své sklárně v České Lípě vyrábí zvířecí urny , do nichž se bude popel psů a koček ukládat. Váš čtyřnohý kamarád Vám dával po celý život svoji lásku. Z našeho sortimentu zvířecích pomníčků máte možnost mu. V přijímací místnosti jsou k vidění zvířecí urny ve veselých, pastelových barvách.


Situace je pro lidi vždy smutná, tak si často vybírají takovou . Pokud se Vám tato urna líbí, podívejte se na nabídku e-shopu. A jinak vypadá i popel z krematoria, když je zvíře zpopelněno v 9stupních – tohle všechno pak ovlivňuje barevnost a texturu popela. Jak to ve zvířecím krematoriu funguje?


Jak je velká kremační pec uvnitř? Modely s objemem litru (65- 500) jsou k dostání také s památeční svíčkou ve víčku. Provádíme kamenické práce, výroba nových pomníků z žuly, opravy. Sekání nápisu, zlacení, stříbření.


Prodej doplňků lampy, vázy, kříže. Studenti UMPRUM vystavují zvířecí urny i výbuch. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Umění uživatele DesignMag.

Zde se popel rozmělní na jemný hebký prášek, který se následně vsype do vybrané zvířecí urny , zhotovené zpravidla z keramiky či z dalších materiálů, jako je . Na snímku je provozovatel Jan . Urny na popel ze zvířat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky