pondělí 10. srpna 2020

Žací lišta mtd

Lišta na plotostřih 4mm vnitřní a vnější. Tvar hlavy Široká, dlouhá hlava s ozubenou uchopovací plochou, nůžkové stříhací čelisti a pevné pozice pro odizolovací vodičů. SEKAČKA SMART S ŽACÍ LIŠTOU.


Žací lišta mtd

Jednoosý nosič Köppl Gekko při práci s portálovou žací lištou na horském svahu. Více informací o Köppl Gekko zde. Rozšiřujeme náš sortiment o vodící lišty německé firmy Granit, lze si vybrat podle přípojné patice, ktetou má vaše pila.


Vhodné pro, Žací lišta - 95cm. Profil, VB-klasický mm. Motorová řetězová pila Husqvarna 5( lišta a řetěz.32 palců) - AKCE - SLEVA ! AL-KO, HONDA, HUSQVARNA, MTD. Na výběr je ze dvou pohonných jednotek od značky Honda nebo Subaru. IDEÁLNÍ DO VYSOKÉ TRÁVY, NA LOUKY A PASTVINY.


LED Lichter UVP des Herstellers 3. H in der Kategorie Traktorová sekačka. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Náhradní nůž k elektrické sekačce. MTD délka nože: 35.


Plovoucí žací ústroji s antiskalpovacími kolečky pro práci v nerovném. Magazin video Grand Kafa. Video Kolumne Miško Bilbija Vladimir Ćuk Sandra Todorović Mladen Nikolić Neša Petrović. Ovde je kompletna lista polovnih BCS traktori . Ochranná gumová lišta Pro sněhovou radlici šířka 1cm Cena zboží je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky