úterý 25. srpna 2020

Vodní mlhovač

Keramická membrána má omezenou . Tento velmi kvalitní ruční rozprašovač vody je vybaven kovovým zakončením, pomocí kterého se voda rozprašuje na velmi jemné kapky. Před použitím je třeba. Pomocí ultrazvukové keramické membrány vytváří při normální teplotě studenou vodní mlhu, která může zvýšit vlhkost v teráriu . Ultrazvukový generátor mlhy.


Děkujeme za pochopení a za součinnost. Mlhový generátor, mlhovač s trafem Skladem 4-ks Mlhový generátor, mlhovač s trafem 7Kč . Zařízení pracuje na principu . Zabudovaný senzor hladiny vody. Postavte mlhovač dovnitř vodopádu nebo do vodní části terária tak, aby byl senzor stavu vody plně ponořen ve vodě. Optimální funkčnost mlhovače zajistíte tím, . Při přímém kontak- tu obojživelníků s membránou mlhovače však hrozí jejich zranění,.


Vlhkost prostředí zvyšují i nad- zemní tůňky, vodopády a vodní kaskády. Přístroj přestane pracovat v nepřítomnosti vody , čímž chrání mlhovač před poškozením. Plovoucí mlhovač pro jezírka a ostatní vodní plochy. Vhodný pro vnitřní i venkovní použití.


RGB LED osvětlením vytváří příjemnou . Obsah balení: - 1x mlhovač - návod k použití. Umístěte mlhovač Exo Terra do vodní části terária nebo do vodopádu Exo Terra tak, aby byl hladinový senzor zcela ponořen. Vodní mlha z trysek sníží pocitovou teplotu o °C – a nikdo přitom nebude mít. Vytváří pomocí ultrazvukové keramické membrány při normální teplotě studenou vodní mlhu, která může . Lucky Reptile Super Fog II - mlhovač Náhradní vodní nádrž.


Mlhovač funguje nejlépe pokud je . L zásobník se umisťuje vně terária, z něj je vytvářená mlha přenášena do . Nejlépe funguje pokud je senzor 5-mm pod. Nejčastější způsob fungování mlhovače je ohřev glykolu a vody , tento typ vytváří mlhu která vypadá jako pára. Hadice pro doplnění sady Multi Outlet – rozšířené vývody pro mlhovač Super Fog.


Demineralizovaná voda pro široké využití v teraristice. Imituje ranní mlhu v pouštních teráriích a simuluje tropickou v tropických teráriích. Výkonné zařízení pro výrobu mlhy,.


Voda se používá proto, aby vyfoukla mlhu do dálky, takže úplně bez vody to nefunguje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky