úterý 12. ledna 2021

Třapatka nachová tinktura

Třapatka nachová tinktura

AF tinktury si zachovávají maximum účinných látek, chuť a vůni použité byliny. Nejúčinnější je ve formě tinktury – tedy naložená do alkoholu. Označení AF znamená Alcohol Free - přípravek s obsahem alkoholu. Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná . Ti začali používat tinktury z této byliny na léčbu kašle, žaludečních.


My s úspěchem doporučujeme naši tinkturu třapatky nachové pro posílení obranyschopnosti organismu, potíže s lymfatickým systémem a pro posílení imunity. Produkt již není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele. Velikost balení: 50 . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a . Pokud byste si chtěli vyrobit.


Sběrnou částí pro fytoterapeutické účely je . Pravidelně každoročně si doma připravuji tinkturu z echinacey ( třapatky nachové ). Bylinky pocházejí z krajiny Broumovsko - vypěstováno. Echinaceu jsem si po více . Udržuje dobrý zdravotní stav organismu. Obranyschopnost a odolnost organismu, lymfatické potíže, posílení imunity.


Napomáhá likvidovat nežádoucí . Zevně se používá v dermatologii ve formě masti, tinktury nebo nálevu na špatně. Nejvhodnější užití je jako tinktura. Tinktura z bylin ml. Příprava tinktury : 1gramů čerstvého kořene se maceruje . Velmi účinná je zejména ve formě výluhu – tinktury. Lodyhu má přímou a drsnatě chlupatou.


Jarní únava a rekonvalescence: Na doplnění vitamínů: . Nejlépe se hodnotné látky v třapatce obsažené uvolňují ve formě tinktury , ale můžeme ji pít i jako čaj. Látky v třapatce nachové obsažené potlačují . Přírodní bylinný extrakt z kvetoucí natě a kořene léčivé rostliny třapatky nachové. Fungující imunitní systém je nutný k zabezpečení . Třapatka významně podporuje činnost . Tradiční použití tinktury : Po protřepání užíváme kapek 2× denně. K sušení se rostlinka moc nehodí, rychle ztrácí účinné látky, proto je nejvhodnější z čerstvých rostlin připravit tinkturu.


Třapatka nachová tinktura

V průběhu historie se tinktura používala hlavně na imunitu, ale i oběhovou . Nejčastěji je k dostání v podobě tinktur , kapslí nebo čajů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky