pondělí 18. ledna 2021

Weber rep vysprávka h

Síranovzdorná vysprávková malta na beton s hydraulickým pojivem, obohacená aditivy. Na výplň betónu poškodeného pri korózii armatúry po tom, ako bola armatúra zbavená hrdze opieskovaním natretá ochranným náterom proti korózii weber. Vyrovnávacia malta na betón s hydraulickými pojivami, s prísadami syntetických živíc, určená na . Běžná cena včetně DPH: 43Kč.


Vaše cena včetně DPH : 34Kč. Rep vysprávka H 25kg. Používá se na vysprávky výlomů betonu, na uzavření štěrkových hnízd při nedokonalém hutnění pohledových betonů, . Vysprávková malta na beton s hydraulickými pojivy, s přísadami, určená na hrubé vysprávky betonu v tloušťkách - 80mm. Výhody: □ na vysprávky betonu v . H se rozdělává pouze s vodou. Přidáním nepatrného množství vody je možné maltu rozmíchat do těstovité konzistence, . H SV, vysprávková malta 25kg?


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. H SV je síranovzdorná vysprávková malta na beton s hydraulickým pojivem, obohacená aditivy. Každé úterý a pátek po 14.


Objednávku nutné odeslat den . H – hmota pro ochranu a opravy betonových konstrukcí. Pokyny na spracovanie weber. H sa rozmiešava iba s vodou. Pridaním nepatrného množstva vody je možné maltu rozmiešaťdo . H SV v závislosti od hrúbky reparacie. Jemnú úpravu povrchu v hr.


Weber rep vysprávka h sv. Investor: Projektant: Architekt. SAINT-GOBAIN WEBER TERRANOVA . H – hrubá vyrovnávací malta na beton.


H SV - síranovzdorná reprofilace, . Jednosložková prášková lepicí a stěrková hmota na bázi cementu. H je hmota špeciálne určená na celoplošné reparácie betónov. Jej výborné technické parametre sú výrazne ovplyvnené . Balkony budou doplněny o nové zábradlí. Zábradlí bude opatřeno žárově zinkovanou úpravou.


K dorovnání výtluků a prasklin do . Orientační spotřeba na m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky