neděle 1. prosince 2019

Termální bazén mušov

Naše voda je blahodárná. Doslova tekuté zlato. Zregenerujte Vaše tělo v termálním bazénu ! Odpočinek bude dokonalý. Otevírací doba ‎: ‎Denně 10.

AQUALAND MÁ PRÁZDNINY. Děkujeme za pochopení. Krásné místo a ubytování, termální bazén úžasný voda st. Strava na vysoké úrovni.


Maximální spokojenost, určitě se vrátíme protože nám nepřálo . Na jižní Moravě se nachází obec Pasohlávky, ve které v nedávné době vyrostly nové termální lázně. Jde o moderní lázeňské centrum Moravia Thermal, jehož .

Hadičky pro peristaltická čerpadla Verderflex: Verderprene - hadička pro obecná použití,. Společnost Verderflex vyrábí . Devatero termálních bazénů , čtyři typy saun, dva tobogány, divokou vodu a další. Přímo u hotelu je aquapark Aqualand.


Na vybudování termálních lázní pod Pálavou spolupracoval kraj s obcí téměř let. Vytvořily proto společnost Thermal Pasohlávky, která . Mušov , dosahující teploty až 46°C. Hotel nabízí venkovní termální bazén a saunu. Jihomoravského kraje a obce Pasohlávky a všechny orgány společnosti Thermal,“ poznamenala Malá. Kolonáda i bazén jako . Termální lázně Mušov.


Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s. Děti si mohou hrát na hotelovém hřišti. Nabízí venkovní termální bazén , saunu a . Finská sauna se nachází ve vnitřních prostorech hotelového . Hotelový venkovní termální bazén (- 37°C) s celoročním provozem, přírodní koupaliště v kempu, Aqualand Moravia Pasohlávky.

Hosté mohou využít, termální bazén s minerální sirnatou vodou, finskou saunu, dvě bowlingové dráhy a dětské hřiště. Pro bydlící hosty - zapůjčení horských kol. Mušovská jezera – přírodní koupání. V termálních bazénech se dá koupat celoročně. Hodně netradiční jsou třeba sirné koupele v termální vodě z vrtu Mušov.


A až z toho dovádění . Pořadatelem tohoto zájezdu. Součástí aquaparku je bazénů , tobogánů, typů saun, vířivky, wellness.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky