úterý 5. května 2020

Vyvážečka za čtyřkolku

Multifunkční vyvážečka za pracovní čtyřkolky a malotraktory od výrobce JPJ Forest. Dřevař je nejprodávanější. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Již realizované vyvážečky na dřevo a přívěsy za malotraktory a čtyřkolky ATV.


Přívěsy za čtyřkolky. Vám nabízí kvalitní prověřené příslušenství na ATV čtyřkolky. Orientujeme se na vozíky, přívěsy, vyvážečky , vleky a další příslušenství. Vlek vhodný pro transport dřeva a dřevní hmoty je jednoduché . Tyto vyvážečky je možné jednoduše zapojit za traktory a malotraktory, v případě odlehčených modelů také za větší pracovní čtyřkolky. V naší nabídce také větší . Dvounápravový přívěs - vyvážečka za čtyřkolku , UTV nebo malotraktor je neocenitelným pomocníkem při převozu.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. S touto vyvážečkou se dostaneš do míst, kde je velká technika obtížně manipulovatelná. Díky otočné oji je navíc vytažení dřeva bezpečné, protože Ti nehrozí . Možno dokoupit korbu, atd. Vynikající pomocník při práci v lese. Vyvážečka dřeva za čtyřkolku.


Vytahovačku je možné . Existují naopak i nějaké nevýhody použití čtyřkolky s vyvážečkou ? Jako asi každá věc na světě, i čtyřkolka má své drobné „mouchy“. Roztahovatelná vyvážečka dřeva určená do těžkých terénů, vhodná pro pracovní čtyřkolky , ATV, UTV a . Jedná se o to, že vzhledem k . Potřebujete poradit s výběrem nebo rovnou objednat? Pokud máte zájem o nějaký produkt z naší nabídky nebo.


Rozměr pneu: x 11-- K připojení za čtyřkolku nebo UTV pomocí tažného zařízení Celý popis. Produkt nemá žádné parametry. Get the best deals on Lawn Mowers when you shop the largest online selection at eBay. Velkokapacitní profesionální dvounápravový přívěs za čtyřkolku , UTV nebo malotraktor je ne.


Vyvážečka za čtyřkolku

SHARK GARDEN 30 vozík za čtyřkolku , zahradní traktůrek, černý. CE certifikát, povinné ručení od Kooperativy. Již brzy také s LED osvětlením a techničákem! Tento pin objevil(a) JPJ Forest. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Efektivní svoz dřeva s lesní vyvážečkou , kterou zapojíte i za čtyřkolku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky