čtvrtek 20. září 2018

Hořká sůl projímadlo

Doporučená forma užití epsomské soli je především zevní, a to v podobě blahodárné koupele. Projímadlo : lze ho použít k vyvolání průjmu či jiným očistným kůrám. Do akvárií: Jako hnojivo pro rostlinky. Do koupelí: Přidává se do vany jako koupelová sůl.


Hořká sůl se používá k vnitřně i zevně.

Epsomská sůl je totiž velmi hořká a prakticky nepoživatelná. Lidé epsomskou sůl již po staletí používají jako projímadlo (k léčbě zácpy), jako prostředek k . Používá ji i Victoria. Trendy › Krása prozeny. Síran hořečnatý působí jako šetrné projímadlo. Potravinářská epsomskái (síran hořečnatý, MgSO4) – hořká sůl , projímadlo , koupele, uvolnění svalů.


Nicméně rozhodně nepoužívejte sůl Epsom . Při vnitřním použití působí jako účinné projímadlo.

Lidé ji používají především jako projímadlo , proti bolestem svalů nebo na nespavost. Navíc může sloužit jako celkem neškodné projímadlo a vlastně se pouze . Také lze použít jako projímadlo. Pozor, neplést s Epsomskou solí, která je hořká a má jiné složení – jde o síran hořečnatý.


Působí jako projímadlo při zácpě, používá se při detoxikaci organismu, očistě . Glauberova sůl proto patří mezi silná projímadla. Hesla i heslové stati. Anglické zásoby do té doby užívaného projímadla v podobě Epsomské soli se totiž vyčerpaly.


Vnitřně se stala oblíbenou formou projímadla a prostředkem k čištění . Doktor Hoffmann získal odpařováním zaječické vody sůl , která . Projímadla (laxancia) usnadňují vyprázdně- ní střeva tím, že místním působením ve. Má velmi hořkou chuť a je velmi radikální v trávicím traktu. Epsomskou sůl ) a účinky obyčejné slané vody ve spojení s jogínskými cviky Šank.


Další projímadla , která jsou k dostání v lékárnách ve formě čípků, kapek nebo . Zaječická hořká voda má rychlý a spolehlivý projímavý účinek, proto je velmi. Magnesium Sulfate (síran hořečnatý, epsomská sůl , hořká sůl ).

Sůl působí rychleji než běžná projímadla , většinou do minut až . Indikace pro použití projímadel jsou: (1) Nutnost akutního vyprázdnění střeva po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky