středa 30. června 2021

Zvířecí urny

Our websites: hrbitovnizbozi. Aktualizace informací ke dni 14. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit od nejnovějšího, Seřadit podle ceny: od nejnižší k nejvyšší, Seřadit podle ceny: od nejvyšší k . Samotný popel je chráněn saténovým sáčkem, který se vkládá do urny.


Díky tradičnímu broušení, rytí a malbě lze jakýkoli deravit na zakázku, doplnit jménem či jinými detaily a tak vzdát hold věrnému zvířecímu příteli. Díky moderním designům, ruční rytině zvířecích .

Studenti UMPRUM vystavují zvířecí urny i výbuch. Provozujeme eshop na kvalitní luxusní lidské a zvířecí urny. Jak to ve zvířecím krematoriu funguje?


Jak je velká kremační pec uvnitř? A jak probíhá výroba památečního skla? Podívejte se na reportáž z našeho krematoria. Převoz a kremace uhynulých domácích mazlíčků, důstojné rozloučení s nimi.


Krematorium zvířat Ostrava.

Zvířecí urny , rakve, šperky, kresby. V naší nabídce naleznete kvalitní zvířecí urny a šperky na popel zvířátek. A jinak vypadá i popel z krematoria, když je zvíře zpopelněno v 9stupních – tohle všechno pak ovlivňuje barevnost a texturu popela.


Krásná mosazná urna s galvanicky barveným povrchem a ozdobným gravírovaným motivem tlapky. Víko této zvířecí urny je opatřeno šroubovacím uzávěrem. Dalibor Novák už ve své sklárně v České Lípě vyrábí zvířecí urny , do nichž se bude popel psů a koček ukládat. Veškeré služby nabízíme přímo v krematoriu, poradíme s výběrem zvířecí urny , šperků na popel či památečního skla se zataveným popelem, . Váš čtyřnohý kamarád Vám dával po celý život svoji lásku. Z našeho sortimentu zvířecích pomníčků máte možnost mu.


Kvalitu uren jsme pro Vás zlepšovali řadu . Naším cílem je Vám tuto situaci Vám co nejvíce zjednodušit. Modely s objemem litru (65- 500) jsou k dostání také s památeční svíčkou ve víčku. Zde se popel rozmělní na jemný hebký prášek, který se následně vsype do vybrané zvířecí urny , zhotovené zpravidla z keramiky či z dalších materiálů, jako je . Provádíme kamenické práce, výroba nových pomníků z žuly, opravy. Sekání nápisu, zlacení, stříbření.


Prodej doplňků lampy, vázy, kříže. Od převzetí zvířátka až po výdej urny je zvířátko označeno, aby nedošlo k záměně a klient si.

I po smrti mají naši zvířecí kamarádi nárok na důstojný odchod. Práce se zabývá možností uchování důstojné památky našich zvířecích miláčků. Popel zde není obsahem nádoby, ale. Otevírací doba zvířecího krematoria je 8:- 16:hod. Napadla ho tedy spásná myšlenka – založit zvířecí hřbitov.


Na snímku je provozovatel Jan . Urna z třešňového dřeva vhodná pro zvířátka do kg. Urny na popel ze zvířat. Výška 13cm, šířka 11cm. Obsah 6L, Povrch lakovaný, dno urny určeno k přišroubování, velikost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky