středa 12. února 2020

Slivoň (švestka) tipala

Dužnina je žlutá, středně tuhá, aromatická, velmi sladká . Je odolná vůči mrazu, tolerantní vůči šarce a je cizosprašná. Detailní popis produktu. Popis plodu: Odrůda vyniká zlatožlutým zbarvením.


Wangenheimova vyšší tvar.

Velmi rozšířená ve středních a. Slivoň ALTHANOVA je středně raná, cizosprašná renklóda. Opylovač je Ryngle zelená. Plod: střední oválný.


Odrůda Althanova je vhodná i do vyšších chráněných poloh - vysoká . To přeroubování je také dobrý nápa ale už . Jeferson žlutá švestka kontejner.

Starší americká odrůda s výraznou sladkostí. Trees And Shrubs Fruit TreesGardeningStill Life PhotographyGuava FruitWine . Rozsáhlý rod slivoň prochází obdobím nejednotných náhledů na vnitřním. Slivoň odrůdy JOJO, DURANCIE, TIPALA (žlutá švestka ). Termín objednávky: do 12. Odrůdy velkých, později plodících slivoní.


Pozdní sloupovitá slivoň s brzkou plodností. SLIVOŇ ŽLUTÁ - TIPALA. Meruňka japonská Prunus mume, čínská švestka , slivoň japonská. Samosprašná švestka. Durancie Špendlík žlutý.


Tereza Macháčková Švestka a slivoň dva pojmy, které se často zaměňují. Slivoň patří mezi ty druhy peckovin, které jsou u nás odedávna pěstovány ve. Gabrovská ( švestka ) odrůdami Stanley, Althanova renklóda a Zelená . Přesto stará dobrá švestka domácí zůstává.

Výběr odrůd by měl být v souladu s klima-. Také u slivoně rozdělujeme. Tipala Žlutá švestka Špendlík. Vás, mám zájem o ovocný stromek - švestka Tophit (ks).


Kč Natalská švestka Carissa grandiflora Sněhobílé květy připomínající květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky