pondělí 18. prosince 2017

Montáž pletiva bez napínacího drátu

Při montáži napneme nejprve mezi sloupky horní i dolní napínací drát (u pletiva do výšky 1cm) případně i střední (u pletiva od výšky 1cm). Montáž pletiva bez zapleteného napínacího drátu ( bez ND). Návod si můžete zobrazit (a následně i stáhnout) v. PDF kliknutím na zelené tlačítko: ZOBRAZIT . Poplastované pletivo bez zapleteného napínacího drátu - změřte si délku plotu a raději si nechte ještě nějakou rezervu.

Pletivo prodáváme po metrech. Montážní návod pro pletiva Klasik PVC a ZN bez zapleteného napínacího drátu : Příprava: Montáž se provádí do upraveného terénu, který přizpůsobíme montáži. Montáž klasického čtyřhranného pletiva bez zapleteného napínacího drátu. Stavba plotu pletivo bez ND.


Hlavním rysem pletiv bez zapleteného napínacího drátu. Jednoduchá ukázka jak naháčkovat pletivo bez zapleteného napínacího drátu. Mám si vybrat pletivo bez zapleteného napínacího drátu nebo už se zapleteným napínacím drátem (nahoře a dole)?

Jak mám postupovat při montáži v rozích? Jak napnout pletivo bez vpleteného napínacího drátu. Uchycení a vypnutí plotu bez napínacího drátu sice vypadá na první pohled trošku složitěji, ale ve výsledku bude plot. Návod na montáž čtyřhranného pletiva na kulaté sloupky 19.


Výhodou pletiva se zapleteným napínacím drátem je, že nemusíte . Na první sloupek si uvážeme, omotáním kolem sloupu napínací drát a. Manipulace a montáž je stejná, jako u zeleného pletiva bez zapleteného drátu. Jedná se o klasické pletivo bez zapleteného napínacího drátu v moderní, . Ideal je neseno osnovou vodorovných napínacích drátů ,. ODMOTANÁ ČÁST PLETIVA LEŽÍ NA ZEMI BEZ POHYBU! Dále pletivo dělíme na pletivo bez napínacího drátu (ND) a s napínacím drátem ( ND).


Z našeho pohledu je pletivo bez ND jednodušší na montáž z hlediska . STRONG bez napínacího drátu - zelené. Povrchová úprava: pozinkováno poplastovánoBalení: role 25mVýška pletiva : od 100cm do . Návod k montáži poplastovaného pletiva bez zapletených napínacích drátů.

Na začátku plotu připevníme napínací drát k sloupku podle bodu. Je vhodné i pro svažitý terén. Přichycení napínacích tyčí. Napínací drát o průměru mm není součásti tohoto . Plot je dlouhý 14m a vysoký 2m.


Tento druh poplastovaného pletiva je náročnější na montáže plotu. Vlastnosti poplastovaného pletiva jsou téměř stejné jako u verze bez napínacích drátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky