úterý 26. prosince 2017

Spintor návod

PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Držitel rozhodnutí o povolení: AGRO CS a. SPe3: Za účelem ochrany . H4Veľmi toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Môže vyvolať alergickú reakciu.


Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití!


Dodržiavajte návod na používanie, aby ste zabránili vzniku rizík pre zdravie ľudí a životné prostredie. Obsahuje: 2-benzizotiazolín-3-ón. Fastac 1EC, 15-18. Spintor nepůsobí na savý hmyz (mšice). Pôsobenie účinnej látky . Přípravek na ochranu rostlin.


Obchodní název přípravku: SPINTOR. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Postřik ukončíme při dokonalém ovlhčení, nejpozději při počínajícím . Postrekový insekticíd prírodného pôvodu vo forme suspenzného.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. SpinTor nepůsobí na savý hmyz (mšice). JE SPINTOR NEBEZPEČNÝ PRO VČELY. NA KVĚTY BRAMBOR NELÉTAJÍ, RÁDY PIJÍ VODU Z LISTŮ KOŠŤÁLOVIN.


Návod na použití a dávkování: Plodina. Balení pro neprofesionální použití. Všetky informácie o produkte Substrát a hnojivo DowAgroSciences GmbH. Prírodný insekticíd vhodný predovšetkým na ošetrenie ovocia a zeleniny.


Je to prírodný produkt. Aplikuje sa len pri . Funkce přípravku: insekticid. Prehľad najznámejších záhradných škodcov a návod , ako proti nim zakročiť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky