pátek 8. prosince 2017

Primalex drevo

Primalex drevo

Povrchové nátery chránia drevo pred poveternostnými a mechanickými vplyvmi a zároveň drevo môžu dekoračne zafarbiť. Jedinečným spôsobom spája . Barvy na kov a dřevo. Ideálnym postupom pri čerstvom dreve . Kov, drevo , plast, keramika.


Primalex drevo

Antikorózny, zinkový, na disky kolies, na radiátory , žiaruvzdorný až do teploty 700°C, bezfarebný lak. Primalex ZÁKLADNÁ FARBA NA DREVO. Rýchloschnúca s výbornou krycou schopnosťou, perfektne vyplňuje aj hrubšie povrchy. Nesteká ani na zvislých plochách.


Nákup farieb na stenu. Lazúra na drevo tík l. OBI Maliar Plus kg. Predávame farby na kov a. Teraz sa značka rozhodla posilniť svoju pozíciu aj na trhu s . Potřebujete se poradit? Už desať rokov úspešne pôsobíme na trhu syntetických lazúr, lakov a vrchných farieb. Viacero druhov farieb ako tonovacie farby, fasadne farby, farby na stenu, vodourieditelne a polyuretánové farby, z ktorých si mozete vybrat viacero druhov.


Primalex drevo

PRIMALEX Základní barva na kov a dřevo 75l. Vyrovnávacie tmely – pre hladké a perfektné povrchy Drevo ako materiál Cement, malta a omietka – rozdiely a použitie Obrábanie kovov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky