čtvrtek 7. prosince 2017

Kuklík pěstování

Pro tento taxon nejsou bohužel žádné fotografie. Máte-li nějaké, rádi je zde vystavíme. Pro další informace kontaktujte prosím Danu Holubovou . Hybridizace tohoto kuklíku byla před r. Mapovanie výskytu na Slovensku.

V kategorii kuklík šarlatový jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích. Velikost kontejneru: K9x9x10. Geum coccineum ´Koi´. Dostupnost v ks: ks.


Věnujte nádherný a jedinečný dárek. Produkty v kategorii. Vytrvalá, trsnatá bylina původem z Balkánu, která je pěstována na .

Květ tohoto kuklíku je považován za dekorativní a jako okrasná rostlina je proto druh široce pěstován. Tento pin objevil(a) Libuše Kučerová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Bohatě kvetoucí trvalka dorůstající . Zajímavosti: nenáročná výrazná trvalka do skalek a květinových záhonů, potřebuje závlahu.


Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Charles University Science Faculty. Listy jsou řapíkaté, tmavě zelené, chlupaté, ledvinité s . Preferuje propustnou.


Borisii je efektní a dlouho kvetoucí odrůda kuklíku šarlatového. Nese sytě pomerančově oranžové květy, jež se . Na mnoha místech zplaněl. Uprednostňuje priedušnú pôdu s . Charakteristika a pestovanie. Kuklík šarlatový ´BORISII-STRAIN´.


Saved from venkovskazahrada.

Trvalky, Rostliny, Zahrady. ZDE NAJDETE NÁŠ ZAHRADNICKÝ BLOG SDÍLEJTE INFORMACE , NIKDO NEVÍ O ZAHRADĚ VŠECHNO. TŘEBA PRÁVĚ VAŠE ZKUŠENOSTI NĚKOMU . Popis: POPIS : nenáročná trvalka s nádherně oranžovými až světle šarlatovými květy, kvete od konce dubna až do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky