pondělí 30. března 2020

Slunečnice černá 20 kg

Slunečnice černá 20 kg

Zajistěte dostatek pitné vody a zkrmujte dle potřeby ptáků. Krmný návod: podávejte denně . Slunečnice černá kg je čištěná a bez prachu s měsíční zárukou. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Doplňkové krmivo pro ptactvo. Slunečnicová semínka jsou skvělým zdrojem vitaminu E, A, B , vitaminu skupiny B, zinku, selenu a železa. Cena dopravy individuální . Složení: slunečnice.


E, A, B, vitaminu skupiny B, zinku, selenu a železa . DPH: Bonus klub: . Díky vysokému obsahu vitamínu Bje zlepšena kvalita srsti a je zvýšen její lesk. Vitamín Btaké zamezuje nepříjemnému plstnatění srsti. Vhodné i pro některá další zvířata, jako např.


Slunečnice černá 20 kg

SLUNEČNICE ČERNÁ 20KG. V zimním období je nenahraditelná . Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓. Nové inzeráty e-mailem. Ocení je předevscaron . Dostupnost, Momentálně nedostupné.


Avicentra slunečnice černá 20kg. Věrní zákazníci mají slevu na vše. Jednodruhové doplňkové krmivo pro exoty. AVI slunečnice černá 20kg pytel.


Slunečnice černá 20 kg

Při odběru dvou pytlů doprava zdarma po . Jedná se o přírodní krmný doplňek, který Vašemu koni dodá hlavně velké množství tuku v té nejlepší formě - ve formě nenasycených mastných kyselin. Vyfoukaná, bezprašná, velmi kvalitní slunečnice , bez stvolů a jiných semen. Odebrat z porovnání Porovnat.


Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky