pondělí 23. března 2020

Yucca gloriosa variegata pěstování

Yucca gloriosa variegata pěstování

Chcete se dozvědět více o pěstování této rostliny? Katalogové číslo: yucca gloriosa variegata - juka. Návody na pěstování květin. Je to větší yucca , až metru vysoká, nejčastěji je ale menší. Vyzkoušejte s námi její pěstování i rozmnožování.


Yucca gloriosa variegata pěstování

Pěkná juka gloriosa. Listy májí žlutý okraj. Při výsadbe se doporučuje dostatečné zimní krytí a drenážované stanoviště. Ve vyšších polohách bychom spíše . Mrazuvzdorná, stromová yucca , až -22°C.


U nás pěstována spíše jako keřovitá. Tento produkt již není . I přes špičatý tvar jsou měkké (na rozdíl od yucca gloriosa ). Okraje listů jsou vláknité a nejsou ostré. Mají sivě modrozelenou barvu a máslově . Jejich pěstování ale není zas tak snadné.


Yucca gloriosa variegata pěstování

Je mrazuvzdorná asi do . Konečně jsme přišli na to, jak pěstovat palmy v našem kraji, v Beskydech. Nároky rostliny na pěstování Rozměry průměr. To je také široce pěstuje jako okrasná a údajně stal se ustavený v přírodě v. Dusty Miller, Venkovní Pokoje, Pěstování V Truhlících, Sukulenty.


Popis: Mrazuodolná, stromová juka, krátkodobě snese až -22°C. DIY: succulent garden Kaktusy A Sukulenty, Pěstování V Truhlících, Zahrada Ze Sukulentů,. Směs pro pěstování Hlíva ústřičná 15kg (Pleurotus ostreatus).


Yucca gloriosa variegata pěstování

Mezi hybridy filamento F. Má pestrou formu variegata se žlutými nebo bílými listy. Evergreen rostlina s krátkou . Variegata charakterizované listy se nažloutlým okrajem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky