pondělí 16. března 2020

Zapletená kola ztr rapid

Značka: Jiný výrobce. Jedny z nejlehčích zapletených kol na trhu. Díky svoji skvěle váze, pevnosti a spolehlivosti jsou ideální pro závodní . Není možné objednat více než ks! Počet děr: Šířka: mm Výška: mm . Kola určeno do středně těžkého až těžkého terénu.


Díky rozšířenému profilu ráfku ZTR CREST má plášť lepší oporu a stabilitu, je odolnější proti defektu lépe. Kvalitní zapletená kola pro MTB v rozměru 2 nebo 29. Pamatovat si přihlášení.


Zapletená kola ztr rapid. Varianta s plášti: Přední kolo. Všechny informace o produktu ZTR. ZTR Crest MK Boost provedení, 29ER. Náboje Novatec D79D791.


ZTR Rapid noTobes prodám zapletená kola , použitá, bez kazety a kotoučů 10speed. Možno ponechat i Schwalbe RRalph oba za 3. Rim width outside: 26. Prodám zánovní málo používaná kola s vynikajícími náboji Tune Prince, Princes.


Prodám zapletená kola ZTR Rapid včetně plášťů Mitas Scylla (provozováno jako bezdušové). Pevné osy 15x1vpředu a 12x1vzadu. MÁME MOŽNOST VYUŽÍT DALŠÍCH UNIKÁTNÍCH TECHNOLOGIÍ, JAKO JE BST SYSTÉM U ZTR RÁFKŮ. Praxis pásky do ráfků na bezdušový systém. Arch MKNový Arch MKzaznamenal nejdrastičtější změny ze všech tří . XC zapletená kola TUNE 29er Race 3. Vypletené kolo Specialized Roval Rapide.


Rock Shox Reba a ZTR Rapid zapletených kolech s velmi sympatickou cenou 48.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky