středa 18. března 2020

Solná jeskyně liberec babylon

Solno -jodové jeskyně , kterou už otvírat nebudeme. Pracujeme ale na otevření nového FUNPARKU, na který se můžete . VE VYBRANÉ DNY DO LUNAPARKU A SOLNO -JODOVÉ JESKYNĚ ZA SUPER CENY! Fotogalerie k příspěvku Centrum Babylon Liberec. Káva nebo čaj ke každému vstupu do Solné jeskyně.


Vážení klienti, Vaše spokojenost je naším prvořadým cílem.

Abyste si svůj pobyt u nás zpříjemnili, při každé . Vybavení: sauna, masáže, fitness, solná jeskyně , kosmetika, parkoviště, bezbariérový přístup, whirlpool. Služby: Navštivte rozsáhlý areál ve stylu antických lázní, . Spring is a great time to detox. Solná jeskyně liberec babylon. Drink extra water and get outside more! Eat lots of greens and citrus.


Research free detox . WELLNESS HOTEL BABYLON Services and equipments.

Příznivě působí na dýchací cesty a . Typ: Jiný typ akce Místo konání: iQPARK - Centrum Babylon Liberec. Nikdo nám nevysvětlil, kde je solná jeskyně -našli jsme ji náhodou při procházce. Nebyli jsme informováni, že si máme poukázku nejdříve uplatnit v kase a pak . Jizerské hory Liberec : Centrum Babylon V areálu . Babylon : Pobyt se vstupem do aquaparku noci, Pobytový, Liberec ,. Hotel Babylon , Pobytový, Liberec , Čechy, Česká republika, Marotour - Romana.


Jordánská solná jeskyně Liberec. Pobyt v solné jeskyni zvyšují obranyschopnost a pomáhá zmírňovat nahromaděný stres. Ideální při léčbě onemocnění . QParku, iQlandie, 18jamkového indoor Adventure Golf, ZOO Liberec. Wellness hotel Babylon nabízí vysokou kvalitu ubytování, akvapark,.


Nachází se zde klasická sauna, finská sauna, turecká lázeň, římská pára, bylinková inhalace, tepidarium, laconium, solná jeskyně , vířivý bazén, sluneční louka, . Běžky i sjezd – sportovní areál Ještěd a Obří Sud - Javorník,. IQ park, aquapark, bowling, solná jeskyně , . Nitranská Liberec , 460. Nepříjemné překvapení - poplatky za parkovné a jakýsi manipulační poplatek za služby, které jsou v ceně poukazu.


Je v něm k dispozici na dvacet různých procedur - sauny, aromaterapie, relaxační klidové prostory k odpočinku, hamam, solární louka, solný důl i malé fitness.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky