úterý 7. dubna 2020

Substrát pro množení

Substrát pro množení

Substráty a hnojiva). Hodnocení produktu: (recenzí). Je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny s upravenou pH reakcí a perlitem. Je určen pro klíčení semen, k přepichování mladých rostlin, zakořeňování řízků, předpěstování sadby květin a zeleniny a také k vegetativnímu množení rostlin.


Agro substrát pro výsev a množení s aktivátorem zakořeňování zajišťuje výborné podmínky pro rovnoměrné vzcházení semen, zakořeňování řízků a dobrý růst . AGRO substrát pro výsev a množení s aktivátorem zakořeňování zajišťuje výborné podmínky pro rovnoměrné vzcházení semen, zakořeňování řízků a dobrý růst . Chtěli by jste si vysít svoje vlastní rostlinky, pak bychom vám doporučili právě tento druh substrátu pro výsev a množení s aktivátorem zakořeňování. Použití: Užívá se pro výsev semen květin a zeleniny, k přepichování a zakořenění řízků. Rašelinný výsevní substrát zaručuje. Je jemně mletý, má vzdušnou strukturu, nízký obsah živin. Určení: Pro klíčení semen, k přepichování mladých rostlin, zakořeňování řízků, předpěstování sadby květin i zeleniny a také k vegetativnímu množení rostlin.


Velký výběr naleznete online na BauMax. Je vhodný jak k setí . Snažíme se nepoškodit kořeny a po přesazení nepřevlhčujeme substrát ! Množení : Semena tropických byblid klíčí při kolísavých teplotách (18–°C) v rozmezí . Jako substrát pro množení je používána lehká záhřevná humózní zemina, nejčastěji směs písku a rašeliny nebo rašeliny a perlitu ale písek je mnohdy dostatečný, . Nádobu naplníme zhruba do poloviny výšky substrátem určeným na množení. Do substrátu přidáme hrst perlitu, který ho ještě . Chemické a fyzikální vlastnosti. Forestina substrát pro výsev a množení 10L. Struktura substrátu určena speciálně pro klíčení semen, k zakořeňování řízků, k předpěstování květin a zeleniny, k množení rostlin a další.


Substrát pro množení

Popis: Propařovaný výsevní substrát je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny s upravenou pH reakcí o hodnotě - a perlitem. Jde o způsob rozmnožování rostlin, kdy z mateční rostliny získáme rostliny. Používáme dobře propustný písčitý substrát. SUBSTRÁT PRO VÝSEV A MNOŽENÍ SLOŽENÍ: rašelina, kompost, písek, nízký obsah živin, jemná struktura obsahuje aktivátor zakořeňování pro rychlejší vzejití.


Zahrádkářská sezóna je za dveřmi. Zahradnický substrát A je vhodný pro hobby výsevy,. Jedná se o rašelinu, která je vhodná k přepichování mladých rostlin a zakořeňování řízků.


Substrát pro množení

Obsahuje startovací dávku speciálního hnojiva a je vyroben z nejkvalitnějších rašelin. SUBSTRÁTY FORESTINA svým složením odpovídají nejvyšším nárokům jak hobby pěstitelů, tak i profesionálů, . Existuje nepřeberné množství receptů od čistého ostrého písku, čisté vláknité rašeliny přes . Vytváří ideální podmínky pro klíčení semen a růst mladých. Má vzdušnou strukturu, neobsahuje organické zbytky.


Zdraví a krása rostlin do velké míry záleží na vhodném substrátu. Jak se v substrátech. Speciální složení mají tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky