úterý 14. března 2017

Dřevěné květníky

Vyvýšený zeleninový záhon impregnovaná FSC borovice 120x120x40. Dekorativní dřevěné obaly na truhlíky a květináče jsou tradičním doplňkem už spoustu let. Nejen, že jsou praktické, ale také hezky vypadají.


Vychytávka, která s přehledem strčí plastový květináč do kapsy, je náš dřevěný květník JUSTWOOD. Bedýnku jsme upravili tak, aby krásně ladila ať už k .

Predám kvetináč s pergolou o rozmeroch:40x4výška:130cm,cena:45e. Samozavlažovací kvetináč vhodný najmä na bylinky, ale aj iné kvety. Zkrášlete si váš dům nebo zahradu ve stylu vintage.


Hledáte venkovní květináč na balkon, zahradní květník nebo truhlík na květiny na parapet? Určitě si vyberete ze. Venkovní květináče jsou vysoce kvalitní a odolné.


Podívejte se na všechny moje inzeráty! Dobrý den, prodávám dřevěné květináčky pro sukulenty a kaktusy.

Celý systém je navržený tak, . Dřevěný květník MINI 20. Níže lze vybrat z možností laku. KVĚTNÍK DŘEVĚNÝ VERSAILLES VÝŠKA CM EVID. Vysvětlil také, že na letošní sezonu z náměstí Míru konečně zmizí nevkusné betonové květináče, které nahradí dřevěné květníky. Zahradní dřevěný květináč Liška velký bez povrchové úpravy.


Připraveno na decopage, mozaiku či jiné zdobení, český výrobek, pěkný silný materiál opracovany do hladka. Nabízíme kvalitní dřevěný zahradní nábytek. Rozměry dno 1x 15cm horní okraj 1x.


Kč bez DPH 7Kč s DPH. Květník imitace dřevěné bečky pr. Betonový květník z kvalitního vibrovaného betonu.


Výrobek je dodáván:-bez povrchové úpravy (surové provedení)-úprava . Krabička vyrobena z jehličnatého dřeva - borovice, jedle. Zdobena technikou decoupage. Vnější rozměry 2x 1x cm . Tento web používá k .

Možná jste při jarním úklidu ve sklepě nebo na půdě našli staré dřevěné truhlíky a květníky. Ty určitě nevyhazujte! Nové totiž stojí spoustu . Vysoký plastový obal na květník s vnitřní vložkou. Ozdobte ho akrylovými.


Kovové dekorace, klece, květníky. Dno dřevěného květináče je z dřevěné desky OSB(voděvzdorná) a je opatřeno otvory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky