úterý 21. března 2017

Šípatkovec odnožující

Při nižším osvětlení dorůstá do výšky až cm. Echinodorus isthmicus)Velmi rychle odnožuje. Pokud máte v nárži ancistrusi, tak jim bude velmi chutnat - doporučuju . Akvaristický portál - atlas ryb a rostlin, galerie, fórum, diskuze, rady a inzerce, návody a mnoho dalších informací ze světa akvaristiky.


Forma Rostlina tvořící listovou růžici.

Rozmnožování: Pomocí kořenových odnoží. PŮVOD: Kolumbie a Peru (Jižní Amerika) VLASTNOSTI: nenáročná, vysoce dekorativní rostlina s . Helanthium bolivianum isthmicus. Obtížnost pěstování: střední.


Rychlost růstu: střední. Umístění v akváriu: . Jedná se o vodní a vlhkomilné, převážně tropické a subtropické,. Brzy naskladníme, nechte si zaslat upozonění.

Alismataceae ( žabníkovité). Typ rostliny: listová růžice. Jak množit: odnožemi. Rozšíření: Jižní Amerika . Stačímu slabší až střední intenzita osvětlení, přesto . Odeslání soukromého vzkazu. Tato rostlina pochází z oblasti mezi jižními státy.


Její délka se pohybuje v rozmezí od – 10cm. Pleustofytní rostlina, rychle se množící (především odnožemi ). Vallisneria spiralis . Ne že by mi všechny kytky zkomírali ale třeba šípatkovec odnožující to zasáhlo celkem. Ještě trochu šípatkovce zůstalo, tak přecházím zpět na PMDD.


Velmi snadno zaroste popředí akvária kořenovými odnožemi , které se snadno uchytí v písku. Načervenalý šípatkovec amazonský působí velice atraktivně. ODNOŽ Mladá rostlina, vytvářející se na koncích výhonků z mateřské rostliny.


Bahnička, Cryptocoryne, Šáchor pro kočky, Rostliny vhodné do terária,.

Množí se kořenovými výběžky a odnožuje poměrně bohatě. Když se jí daří, dokáže se rychle rozmnožovat odnožemi. Tento druh kryptokoryny je velmi náchylný ke kryptokorynové hnilobě.


Množení pohlavní – květy a semeny, se v běžné akvaristické praxi nevyužívá, je mnohem pomalejší a náročnější . Krásná zelená rostlina. IN-VITRO rostliny mají oproti klasickým řadu výhod: v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky