pátek 24. března 2017

Dusíkaté vápno složení

Složení , vzhled a vlastnosti: Víceúčelové pozvolně působící granulované dusíkato-vápenaté hnojivo vhodné zejména k pěstování košťálovin. Z chemického složení vyplývá, že dusíkaté vápno je . Dusíkaté vápno 3kg Dusíkaté vápno je víceúčelové pozvolně působící. Rozsah a způsob použití: Základní hnojení – až týdny před setím či výstavbou , kdy dusíkaté vápno rozhodíme na plochu a zapravíme.


Složení : dusíkaté hnojivo s poměrem živin N , CaO.

Určení: Dodává do půdy dusík, vápník a dezinfikuje půdu. Zabraňuje nádorovitosti košťálové . Rozdělení zemědělských. Směs anorganických hnojivých látek obsahující následující složky klasifikované jako . Agro dusíkaté vápno kg.


Hnojivo díky svému složení. Odpověď: Stručná odpověď by mohla znít: Ano, ale. Určitě musíte vycházet ze složení konkrétní půdy .

Granulované dusíkaté vápno obohacuje půdu o dusík a vápník. Použití: Dva až tři . Cererit je univerzální bezchloridové granulované hnojivo se stopovými … 3. Obsahuje vápník, který snižuje kyselost půdy. Díky svému složení desinfikuje půdu, působí proti . Zničit všechny zárodky plevele, chorob a škůdců není jednoduché, s dusíkatým hnojivem to však bude hračka.


Desinfikuje půdu (ničí zárodky chorob, škůdců i semena plevelů). Dusík – podporuje nárůst zelené hmoty. Vápník – snižuje kyselost půdy. Využívá se k desinfekci půdy zvláště proti.


Pro správné použití se musí dusíkaté vápno použít včas, to znamená až týdny před setím, či výsadbou a lehce zapravit do půdy. Výhody použití dusíkatého vápna : snižuje výskyt plevelů, likviduje napadení pozemku slimáky,. Dusíkaté hnojivo s poměrem živin N , CaO , dodává do půdy dusík a vápník a desinfikuje půdu. Látka – výrobek není chemickou látkou.


U organominerálních hnojiv podle složení hnojiva a způsobu jeho použití se uplatní. N, celkový dusík,, dusík jako. Katalogové číslo produktu.

Velikost balení: kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky