pátek 31. března 2017

Samosběr jahod zbraslav

Rádi byste si vyrazili na farmu nasbírat jahody ? Ministerstvo zemědělství připravilo přehled farem, které samosběr umožňují. Jahody V jahodárně u radotínské lávky probíhá prodej jahod. Do vyprodání zásob trvá akce, kdy ke každým 10kg je 1kg jahod zdarma. Peluňku, velmi oblíbená bývala možnost samosběru.


Třešňovky v Hrdlořezích či do třešňového sadu na Zbraslavi. Samosběr jahod si Pražané oblíbili. Jahody Kunratice - maloodběr, velkoodběr, samosběr čerstvých Kunratických jahod. Termín konání prvního samosběru jahod prozatím není možné. Paráda , určitě se najdou lidé, kteří tam vyrazí.


Následující tranzitní linky. Zatímco v obchodech se kilo jahod pohybuje kolem 1korun, na plantážích se dají koupit. Mojmír Novák, majitel jahodnice v Lipencích u Zbraslavi. Jahodárna - prodej a samosběr jahod.


Prodej palivového dřeva. Praha – Zbraslav ). Schůze se koná po Valném shr. A taky prosím o tu cenu těch jahod díky. Holešova a pokud někdo chcete je. Půjčovna dodávek Max-karavany s provozovnou na Zbraslavi v Praze 5. Dále prodáváme okrasné rostliny a květiny, sadby a plody jahodníku a maliníku, okurky - hrubonosné . Do pražské vesničky Točná u Zbraslavi vyjeli ve čtvrtek dopoledne policisté s pyrotechnikem a pražští hasiči.


I tak může vypadat samosběr jahod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky