pondělí 27. března 2017

Galium slitina

Název vznikl z počátečních písmen Gallium , Indium a Stannum (latinsky cín). Gallium je neušlechtilý kov, který je v pevném stavu tvořen molekulami Ga2. Vlastnosti gallitých solí jsou velmi podobné solím hlinitým. Chemický prvek gallium je bílý, lesklý, měkký, tažný kov.


Plutonium- gallium slitiny ( Pu-Ga ) je slitina z plutonia a galia , používané v boxech jaderných zbraní , složka jaderné zbraně, kde je spuštěna štěpení řetězová . Semi-insulating gallium.

Slitina gallia s indiem taje již při 16°C. FINOLLOY H SUPERIOR slitina pro skelety - 2g. Galinstan ( gallium , indium, cín) . Stručný popis: Product Description Gallium (iii) sulfide powder Ga2SPurity: 99. Size:Target,Granule or powder, customized CAS No.


Typická eutektika se skládá . Surface plasmon microcavity for resonant transmission through a slit in a gold film. V was used for milling. English: Indium- gallium nitride is a semiconductor alloy that emits.

Nitrid india a gallia je polovodičová slitina , která jasně svítí při . Keralloy N - dentální chromkobaltová slitina pro napalování. Kapalné galium smáčí velmi dobře téměř všechny kovy. The gallium beam spot size was nm.


The transmission for a single slit in a 1nm gold. Nikl, mangan a galium tvoří zajímavou slitinu, která mění svůj tvar působením magnetického pole. Zároveň je však nová slitina velmi porézní. Speciální slitina s vysokým obsahem stříbra a nízkou pracovní teplotou.


Jedná se o tenký film polovodivé látky (řečený amorfní křemík, slitina kadmium – telur nebo slitina měď – indium – galium – selenu), který se . Neobsahuje ušlechtilé kovy, ani žádné pochybné prvky jako např. Protože remanium star . Mendělejev tento prvek označoval jako Eka-aluminium. Galium , na obrázku ve fázi tání.


Bez tohoto kovu by se reakce hliníku s kyslíkem brzo zastavila. Jerry Woodall objevil, že slitina hliníku a gallia . Cenově výhodná chromniklová slitina k napalování keramiky bez obsahu. S velmi dobrou zabíhavostí, vynikající smáčivostí a kapilárními . Pro měření byla použita jednak slitina typu E110G na bázi zirkonia a niobu a pro.

Výjimku tvoří pouze cín, bismut, germanium, galium a křemík. Nová slitina - Palladium s vysokou tvrdostí. Dentální odlévací slitina na bázi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky