čtvrtek 30. března 2017

Jak snížit celkovou alkalitu vody

Značkový krouhač zeleniny Robot Coupe - stolní provedení. Plátkování, strouhání a krájení nudliček, kostiček a hranolků. Motorový blok - tichý chod motoru. Krájač na ovocie a zeleninu, špirálový krájač zemiakov a zeleniny , krájač.


Kategorie, STROUHAČE SÝRA. Tento stroj zpracovává syrovou zeleninu i tvrdé sýry a ořechy. V, start, stop, bezpečnostní mikrospínače. Dva plnící otvory: kulátý o průměru mm . Stroje na přípravu zeleniny a masa, barová technika. Kráječe zeleniny francouzkého výrobce Robot.


CL - krouhač zeleniny Robot Coupe. S krouhačem Bartscher můžete. Velký kulatý plnící otvor (průměr 170) umožňuje krájení velkých a malých produktů ve větším množství.


Výrobce: Tip- gastro. Vybaven dvěma plnícími otvory. Kulatý plnící otvor (průměr 55mm) pro přesné a rovné krájení dlouhých produktů (s plastovou přítlačkou) a . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů krouhač zeleniny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . PDF ke stažení Tento sortiment je na poptávku, prosím kontaktujte nás. Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu.


KrouhaÄ zeleniny Robot Coupe. Celonerezový blok motoru. Plnicí otvor s přítlačnou pákou plocha 2cm- objem l. Kompletní nabídka krájecích disků. Možnost krájení kostek a . Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno . Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost.


V, příkon 5W, výkon kg . Gastro - Děláme pro vás profi kuchyně. Celkem za produkty bez DPH. Určeny pro velké gastronomické provozy, velkokapacitní jídelny, výrobny . Zpět Ovoce Zelenina Bylinky, houby Mléčné výrobky, vejce . Elektrický krouháč zeleniny v hliníkovém opláštění, ideální pro snadné krájení velkých množství zeleniny.


Velký otvor s rukojetí pro vložení velkých kousků . Sada pěti části, skládány podstavec z . Určen pro menší gastronomické provozy s požadavkem na kvalitní a výkonné zpracování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky