čtvrtek 27. dubna 2017

Keramické koryto pro prase

Luksuzan, komforan stan smešten u strogom centru grada. Odlična lokacija, na pet minuta hoda . Centar (Skadarlija) Gospodar Jevremova. BEOGRAD CENTAR , Budimska.


Ponuda stanova , kuca, lokala u Beogradu. Izdavanje stanova, prodaja stanova , izdavanje kuća, prodaja kuća.

Ispod stana je garaza, u kojoj stanu pripada jedno garazno mesto. Lepa novogradnja u centru Mirijeva. Stan je istocno orijentisan,. Pronađeno je 8rezultata.


Oglasi za prodaju stanova u Beograd direktno od vlasnika. Pogledajte najbolju ponudu. Izuzetno brza i efikasna . Atraktivan, sređen petosoban stan u kući sa dvorištem, nalazi se u samom centru Beograda. LIDER je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, jedno od prvih u Beogradu , stručno i tehnički osposobljeno za pružanje .

Stari Grad Koristite napredne filtere, pogledajte rezultate na mapi i pronađite. Prodaja uređenog stana u centru Novog Sada. Nudimo vam velik izbor proverenih stanova u Beogradu. Proverite ponudu stanova u Beogradu licencirane . Direktna prodaja nekretnina u Srbiji. Prvi oglasni portal za direktnu prodaju nekretnina u Srbiji.


Kontakt podatke oglašivača možete pronaći na stranici detaljnog . PRODAJA STANA STARI GRAD. Lokacija: Stari Grad ( Beograd ), Bajlonijeva pijaca. Kvadratura: 5m². U STROGOM CENTRU , NADOMAK SKADARLIJE I TRGA REPUBLIKE STAN U SOLIDNO ODRŽAVANOJ.


Prodajemo jednosoban stan u strogom centru. Trosoban stan u centru Beograda u Gospodar Jovanovoj ulici. Izaberite stan u izgradnji ili novogradnju, sve ostalo je na nama. BG Novogradnja - Sve novogradnje u Beogradu na jednom mestu. Nekretnine vlasnika, bez posrednika, lako i brzo.


Novom Beogradu , lokaciji koja ubrzano postaje poslovni centar Beograda u celini. Objekat i stanovi U trenutku izlistavanja objekta, u ponudi su sledeći stanovi : .

Izvanredna ponuda malih i velikih stanova za prodaju na Vračaru, Paliluli, Starom Gradu, Savskom vencu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky