pondělí 24. dubna 2017

Lihové mořidlo

Lihové mořidlo

K moření dřeva se obvykle používají lihová mořidla. Jsou velmi účinná, relativně levná a dobře se s nimi pracuje. Poté, co se líh z nátěru odpaří . LAZUROL lihové mořidlo je barevný koncentrát na lihové bázi. Je určen k moření dřeva a všech porézních materiálů (např.beton, cihly). Zvýrazňuje strukturu . LIHOVÉ MOŘIDLO Čerň eben 5ml.


Lihové mořidlo

Lihové mořidlo k barvení dřeva a porézních materiálů. ProAktiv lihové mořidlo. Mohlo by Vás také zajímat.


Nejlevnější barvy a další produkty seřazené podle ceny naleznete v kategorii Nejlevnější Mořidla. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Pokud máte čerstvé a nevysušené dřevo, které chcete nabarvit, tak vám pomůže jedině lihové mořidlo Lazurol. Výborně zvýrazní strukturu dřeva a při . Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu. Vhodné pro veškerá interiérová použití na dřevo (nábytek, obkla dřevěné doplňky).


Lihové mořidlo

Disperzní mořidlo na dřevo používají na úpravu povrchu dřeva, dýh, laťovek a dýhovaných povrchů. V našem mořidle je pro denaturaci použit MEK (methyl ethyl ketone). Lihová mořidla na dřevo jsou určena k . První pomoc: kůže - omýt vodou. A ty se rozpouštějí například v lihu nebo vodě.


Právě takové typy mořidel můžeme v obchodech nejčastěji objevit. A tohle je důkaz i lihovém mořidle od Lazurolu ;) Obroušeno a odmaštěnoo. Nově přehlednější a rychlejší. Kategorie: Laky syntetické, epoxidové, mořidla.


Lihové mořidlo

Odstín: smrk, borovice, dub tmavý, zlatý dub, cedr, pinie, kaštan, dub, tis, teak, . Koncentráty lze ředit vodou, lihem nebo ředidlem. Pakliže nejsme s barevným výsledkem spokojeni, je velmi obtížné mořidlo. Pokud hledáte spolehlivého pomocníka do každé truhlářské dílny, změřte svoji pozornost na legendární a léty osvědčené lepidlo Dispercoll od . Používám lihová mořidla.


Jsou nejdostupnější, snadno se aplikují a rychle vyschnou. Práškové mořidlo je určené k rozpuštění ve vodě a je světlostálé. Pod tímto názvem doplněným bližším určením, bývá někdy uváděn cognac a vinný líh , nebo i jiné destiláty, např. Eau de vie de noix (ořechovka) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky