úterý 18. dubna 2017

Zapalovací cívka husqvarna

Cena bez DPH: 5Kč. Kvalitní výrobek pro profesionální využití. Cívka zapalovací pro motorové pily HUSQVARNA 4 4 49. ZAPALOVACÍ CÍVKA HUSQVARNA 36.


Na dotaz „ zapalovací cívka husqvarna 268“ jsme našli: Pily. Hlavní obsah stránky. Nejdříve odpojte káblík od vypínače a zkuste jiskru i na další svíčce. Zkontrolujte neporušenost káblíku svíčka cívka a ve fajce . DoersuppTool Store - 39-Kč . Zapalovací modul univerzální.


Husqvarna 6 1hustilka 1. Indukční cívka zapalovací cívka. Motofirmy na TipMoto. Zobrazit celý popis Skrýt popis. Show subcategories Hide subcategories.


Default Sort most expensive Sort . Překvapilo mne, že cívka zapalování má vůči kostře odpor 2ohmů (měřeno mezi fastonkou na cívce a kostrou). Mezi fajfkou cíky a fastonkou je . Sekačky - seka ka husqvarna royal s, poptávky - koupím, inzerce. Sháním mačkač Fortschritt E 3nebo E . Technické vlastnosti.


Doplňující informace. Na sekundární cívce je navinutá primární cívka z měděného drátu (Ø 6-mm) , asi 3až 6závitů. Jádro i cívky jsou elektricky izolovány mezivrstvou izolace. Sortiment Osobní automobily (PKW) Elektrická výbava.


Díly zapalování ( cívky , kabely atd.) FACET. K dispozici jsou baterie, náhradní i tuningové díly, karburátory, zapalovací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky