pátek 14. dubna 2017

Pasohlavky hotel bazen

Pasohlavky hotel bazen

Geotermální voda s vysokým obsahem sirovodíku a minerálních látek v našem termálním bazénu a balneo koupelích. Hotel se nachází 1metrů od aquaparku AQUALAND MORAVIA. Venkovní bazén s minerální sirnatou vodou, o teplotě - 37°C.


Pasohlavky hotel bazen

Voda příznivě působí na pohybové ústrojí, gynekologické orgány, srdce a zejména regeneraci. Bezplatný vysokorychlostní internet (WiFi). Atrakce v okolí zahrnují: Zricenina Divci Hrad (km), ArcheoPark Pavlov (km) a Vinařství Paulus (km).


Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: krytý bazén, wi-fi zdarma a snídaně v ceně. Zobrazit všechny atrakce v okolí. Hosté během svého pobytu mohou využít: snídaně v ceně, restaurace a salónek. Ano, pro hosty jsou dostupná parkování: bezplatné parkování a hlídané parkoviště. Mezi restaurace v blízkém okolí patří: Hotel Pavlov Restaurant, Pálavská Galerie Vín VENUŠE a Restaurace a Penzion Praha.


Ano, hosté mají během svého pobytu přístup k vybavení: krytý bazén a sauna. Ano, domácí zvířata jsou běžně povolena, vždy je ale lepší se předem ujistit telefonicky. Personál mluví několika jazyky včetně následujících: angličtina, němčina a čeština. Ano, součástí je bezbariérové vybavení: bezbariérový přístup.


Máte-li specifické požadavky, doporučujeme se ujistit předem telefonicky. Kometa PUB Pasohlávky. V hoteli je k dispozícii vonkajší bazén , celoročný vonkajší bazén a sezónny . Volnočasové možnosti zahrnují akvapark a venkovní plavecký bazén. Hotel Termal Musov je umístěn v rušné čtvrti města Pasohlávky , asi km daleko od.


Hotel Drnholec sídlí ve stejnojmenné obci poblíž Mikulova na jihu Moravy. Ubytování TURIST Pasohlávky č. Look at pictures of accommodation and its internal equipment. Tento kromě ubytování a stravování nabízí pro ubytované hosty také půjčovnu horských kol, . Naši hosté mohou využít hotelový bazén zcela zdarma. V bazénu se díky jeho velikosti můžete nejen dobře zchladit, ale i skvěle zaplavat. Pro všechny ubytované hosty je vstup do bazénu a whirlpoolu zdarma.


Mehr erfahren Sie in unserer Datenschutzerklärung. Hotel nabízí venkovní termální bazén a saunu. Děti si mohou hrát na hotelovém hřišti.


Bazén s výhledem, Vyhřívaný bazén , Bar v bazénu, Slunečníky, Parní sauna,. Panorama Garden Pasohlávky se nachází v Pasohlávkách, km od areálu . Hotels in der Nähe von Krytý bazén - Břeclav, Breclav: Auf Tripadvisor 1. Bazén s termální vodou je situován na terase Hotelu Termal Mušov v obci Pasohlávky , . Napriek otvaracim hodinam do deviatej, zatvaraju vonkajsi bazen aj bazenovy bar uz o siedmej. Cistota toaliet nic moc.


Orea Wellness Hotel Iris.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky