úterý 26. září 2017

Elektrické nůžky na plech narex

Elektrické nůžky na plech narex

Stříhání bez otřepů zaručují kvalitní otočné střihací nože. Jmenovitý příkon 520W, max. Nůžky nabízejí přesné stříhání materiálu . Elektrické nůžky které zvládnou stříhání plechu do maximální tloušťky mm, hliníkových plechů do mm.


Elektrické nůžky na plech narex

Díky kvalitním otočným střihacím nožům zaručují stříhání bez otřepů. Nůžky a prostřihovače jsou nářadím, které je určeno k opracování oceli, neželezných kovů a plastů ve formě tenkých desek, plechů , profilů, pásků a trubek Více . Určeno na silné plechy - max. Narex použité zachovalé cena dohodou. Modřice, Jihomoravský kraj. Location is approximate.


Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i . Profesionální ruční elektrické nářadí Narex. Al plechu mm Max. Velmi výkonné a spolehlivé elektrické nůžky, v robustním provedení, určené pro stříhání plechů o tloušce až mm. NAREX ENP E prostřihovač na plech 520W.


Místo prodeje: HradištěZměněno: dnes. Nůžky jsem podědil bez manuálu a nevím jak se o ně starat. Příslušenství: pár střihacích nožů klíče nastavovací šablona. Výhody: Robustní provedení s dlouhou životností: . Nabídka elektrických nůžek na plech různých typů od tenkých děrovaných.


V naší nabídce najdete elektrické nůžky na plech od značky NAREX a EXTOL. Váš košík je prázdný! Typ EN 120D nové, použité 1× před lety a od té doby leží v krabici. Jsou plně funkční, mají i náhradní . Nářadí elektrické - Nůžky - nůžky na plech.


Výkonné nůžky na silné plechy - PROFI nářadí. Rotory pro nůžky na plech a prostřihovače NAREX. Mezi nabízené elektrické nářadí patří nejrůznější vrtačky, pily, brusky a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky