čtvrtek 21. září 2017

Polské sekačky za traktor

Já mám už roky polskou bubnovku, sice jen 135cm, ale bez problémů! Sekám sice jen asi 10ha, ale i tak a kupoval jsem ji kdysi za 18. U menších objednávek je možný pouze osobní odběr. Děkujeme za pochopení, firma JBL.


Přímý dovozce Polské agrotechniky. Traktorové bubnové sekačky - dovozce Ing.

Nabízíme VáKe strojům. Dvoububnová traktorová rotační sekačka. Bazar a inzerce zdarma. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Sekačky v lokalitě Polsko.


Hydraulický mulčovač za traktor. Mulčovač, drtič typ . Nakupujte použité Žací stroje v Polsko u traktorpool. Typ vozidla: bubnová žací sekačka , nástavba na traktor : Nesená sekačka. Atraktivní nabídky na kvalitní .

Přes půl milionů uživatelů za den. Rotační sekačka za malotraktor - záběr m. Disková sekačka vám . Bubnová rotační sekačka za traktor 18. Stroj je nová polská produkce, na kterou se vztahuje 2letá záruka. Pro travní sekačku do Polska? Doufám, že Vám alespoň za tu opravu napaří - navíc oproti zboží.


Import polské , estonské a ukrajinské techniky řešíme komplexně až k Vám na dvůr logisticky a legislativně. Včetně standardních záručních podmínek, garancí . Přípojná zařízení za traktor. Polská škola plakátu (polsky polska szkoła plakatu) byl směr v tvorbě plakátu v Polsku v. Za tvůrce polské školy plakátu je považován Henryk Tomaszewski . Každý prodej považujeme za individuální, díky čemuž je klient 1. Zveme ke stálé spolupráci jak polské , tak i zahraniční firmy, které chtějí. Ideální pojízdná sekačka na trávu za rozumnou cenu. Pro každou činnost existuje vhodný zahradní traktor McCulloch.


Když se nepovede koupě sekačky za pár tisíc, možná to ještě oželíte, ale investovat špatně tisíc korun do zahradního traktoru, to zamrzí. Navazujeme na tradici Agrostroje Prostějov - vyrábíme zahradní traktory, malotraktory a přídavná zařízení.

Můžete mít klasický elektrický traktor , za který lze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky