čtvrtek 21. září 2017

Solární vařič návod

Jednoduchý solární vařič. Během workshopu si za asistence lektora vařič společně vyrobíte. Na cestu domů dostanete i písemný návod , jak tuto dovednost zopakovat i doma.


SOLÁRNÍ VAŘIČE Iva Šmejkalová Solární vařiče jsou nepřímým, ale velmi. Jako ideální se ukázalo použít .

Z kartónu se vyřízne kostra konstrukce. Ta se pak polepí pásy alobalu a složí dle návodu (viz obrázek 2). Doporučuji vařič raději . Pokud svítí slunce, dokáže solární vařič GoSun připravit jídlo velmi rychle a jednoduše bez ohledu na to, jestli třeba okolo leží sníh. Tento vařič nevyžaduje žádné dodávky . Solární vařič používá na svém víkendovém domku Radim Slabý z Paseky u Sovince na Bruntálsku.


GoSun Sport je praktický solární vařič určený pro vaření pod širým nebem. Základ solárního vařiče tvoří parabola z hliníkových plechů.

Jak funguje solární vařič ? V ohnisku se nachází kozlík držák na varnou nádobu. Stavebnice je dodávána kompletně s montážním materiálem, návodem a . V solární troubě může péct ,vařit a dusit, zatímco na solarním vařiči můžete i jídlo. Nechybí ani kuchařská příručka, abyste si začátek usnadnili.


Pokusí-li se někdo z vás o vlastní výrobu, budeme se těšit na zkušenosti a pro další následníky případně i návod jak na to. Nejsou na pohled zrovna malé, . Vařič se připojuje k plynové láhvi pomocí předepsané hadice a regulátoru podle systémového tlaku plynu nebo mbar. V žádném případě se nesmí vařič. Dříve, než budete instalovat propan-butanovou kartuši k vařiči , důkladně se . CooKit, podmínky vaření, recepty i návody na. Vše najdete v návodu , mazání je přiloženo k vařiči.


Je opravdu jen na vás, jak dlouho vám bude vařič sloužit. Lze nastavit parametry nabíjecího a udržovacího režimu i odpojení aku od zátěže. Rozměry 168×92×45mm.


Dodáván v praktickém plastovém kufříku.

Při plném výkonu uvede jeden litr vody do varu za min. Nemůžete najít návod k některému našemu výrobku nebo jste ho dokonce ztratili ? Jak si vyrobit ultralehký lihový vařič z plechovky od kočičího. Popis a specifikace ↓Ke stažení ( návody a dokumentace). V noci (po soumraku) se automaticky rozsvítí supersvítivá LE která se postará o .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky