pondělí 12. března 2018

Angrešt beztrnný

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Dužnina je chruplavá, sladkokyselé chuti. Větší sazenice v kontejneru 2L. Dostupnost: REZERVOVÁNO pro zákazníky, kteří si objednali dříve. Výborný beztrnný angrešt s aromatickými trvanlivými plody červené barvy.


ANGREŠT CAPTIVATOR keřový - beztrnný XXL v kont. Označení beztrnný si vysloužil . Plody jsou střední velikosti. Zdroj pinu zahradnictvikruh. Larell, beztrnný angrešt (kmen).


Počet kusů v balení:ks. Středně silně, vzpřímeně a široce rostoucí . Odrůda vhodná do všech poloh. Proto je fantastické . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Prodej kvalitních sazenic angreštu, velký výběr odrůd. Stromkové i keřové odrůdy , beztrnné odrůdy pro děti. Keřový červený angrešt zakořeněný v květináči.


This is a Dwarf Canna that packs a punch! Velmi pozdní odrůda červeného angreštu. CAPTIVÁTOR červený středně raný angrešt , BEZTRNNÝ , stromkový, prostokořenná sazenice. Je to díky malým nárokům na pěstování a mnohostrannému využití. Víte, které odrůdy si . Vysoce produktivní odrůda.


Tento angrešt je téměř bez trnů, proto je oblíbený zejména u rodin s malými dětmi, které jej mohou. Beztrnný , velmi odolný proti padlí. Dodáváme sazenice v období říjen – duben (mimo období se zamrzlou půdou). Captivator mám taky . Zraje kolem poloviny . Bobuloviny, jako je angrešt , rybíz a další, velmi dobře prospívají a plodí v půdě dobře zásobované.


Pôda, vzdušná, priepustná, vlhká. Podpník, ríbezľa zlatá. Spinefree - červený stromkový beztrnný stromkový. Odolnost:vysoká proti americkému .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky