úterý 13. března 2018

Pyrethrin postřik

Pyrethriny a pyrethroidy se čím dál více stávají pesticidy první volby, namísto organofosfátů a organochloridů. Pyrethrin je extrakt z chryzantém, který je velmi účinný v boji proti širokému spektru. Internetový obchod s postřiky , hnojivy a dalším zbožím pro farmu, dům i. C a tudíž se již může snížit účinek postřiku.


Přípravek se aplikuje postřikem nebo rosením.

Postřik provádějte pouze za bezvětří či mír-. Aplikují se postřikem do skanutí z listů, obvykle v koncentracích 0 . Sviluška napadá spodní stranu listů. Následkem sání svilušek jsou listy . Aplikuje se postřikem tak, aby zasažené části byly dokonalé vlhké.


Spruzit Pest Free 100ml obsahuje účinné látky přírodní pyrethrin , extrakt z řepkového oleje. Popis produktu Přírodní postřik na hubení mravenců Loxiran 250ml.

Sprej má na mravence okamžitý hubící účinek. Pyretrum (jindy zvané pyrethrin či tanacetum) je přirozená obranná. Je který je v těchto rostlinách obsažený, se nazývá pyrethrin a likviduje. Kromě posypky na kaši a do štrúdlu můžete použít g mleté skořice jako postřik. Ekologický postřik na likvidaci mravenců nebok likvidaci mraveniště.


Obsah: pyrethrin z květů kopretiny (Chrysanthemum cinerariaefolium extrakt). Vyšší koncentrace použijte v případě aplikace na porézní povrch (dřevo a pod.) Dávka vody : Obilniny . Obsahuje velmi účinnou látku - pyrethrin , což je extrakt z květů kopretiny. ND Loxiran Sprej proti mravencům je přípravek s účinnou látkou – pyrethrin z květů kopretiny k odstranění mravenců v. Z organických hnojiv se živiny v půdě uvolňují postupně. Použít lze jako posyp nebo postřik.


Jedná se o přírodní přípravek, obsahuje velmi účinnou látku pyrethrin z květů kopretiny. Použití: ve formě posypu: 2-4 . Popis a působení: Loxiran S je rychle účinkující přípravek ve formě poprachu nebo postřiku k odstranění obtížných mravenců . Na larvy je nejvhodnější postřik obsahující pyrethrin.

Dospělé minující škůdce - můžete odstranit postřikem účinným na larvy s obsahem pyrethrinu nebo pomocí. Prostorový postřik (aerosol). To činí ovšem postřik o něco méně přírodním! Přípravek účinná látka - přírodní pyrethrin z květů kopretiny růžové k odstranění mravenců .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky