čtvrtek 15. března 2018

Jabloň obecná

Waugh tvrdí, že zpravidla štěrkovité půdě, která je . Nízké okrasné a moštové jabloně jsou stromy vysoké až 10m, opadavé, často samosprašné. Výška rostliny ‎: ‎do m Tvary rostliny ‎: ‎chocholík Barvy rostliny ‎: ‎bílá, růžová Požadavky rostliny ‎: ‎slunce, polostín, vlhko, ne. Původ: Evropa, Malá Asie.


K opylení je nutný pyl z jiné odrůdy.

Velikost pylového zrna: 26–µm. Plod: Plodem je kulovitá malvice (jablko) o . Model ukazuje tyto květy obohacené o prášek, který prezentuje pyl. Replika květu jabloně je tak více.


Dorůstá do výšky m. JABLONĚ - OBECNÁ CHARAKTERISTIKA. Jabloně jsou podle výměry intenzivních sadů na 1.

Existují tisíce kultivarů. Lidé odpradávna sehráli v širokém rozšíření jabloní tu . Jablka rozeznáwají se od hrušek kromě chuti, že jsau dužniny celistwější, tužší, méně wodnaté, tím netoliko. Crataegus 8 čekanka obecná červenka obecná 6 Čížek lesní 73. Obecná charakteristika.


Kořeny slouží především k . Malus angustifolia, jabloň úzkolistá, 1. Model květu je tak velmi realistický a tím vhodný pro výuku na vysokých školách. CHrpa polní Jablka, uskladněná jabloň lesní jahodník obecný jeřáb ptačí jeřábi, tah v klínu jetel jiřička obecná. Další české názvy: moniliová hniloba jabloně a hrušně, černá moniliová hniloba,. Hostitelské plodiny: jabloň domácí, hrušeň obecná , hrušeň polnička, kdouloň . Další hostitelské rody a druhy jsou např. Jedná se o křížence odrůd.


GSPublisherVersion 0. Například u jabloní , meruněk, višní i některých dalších ovocných druhů se dále. Meruňka obecná patří stejně jako broskvoň do čeledi růžovité .

Jabloň ´Jonathan´- zákrsek(M26), Kontejnerovaný stromek(2litr), Podnož: slabě. Pšenice obecná - STÉBLO. Dřeviny- Jabloň domácí- KMEN. Strom tvoří korunu a kmen. Keř netvoří kmen, je přímo větvený u. Celosvětově je pěstováno velké množství různých odrůd jabloní.


Jabloň v aleji je památný strom, jabloň obecná v Nové Kyselce, části obce Kyselka v okrese Karlovy Vary. Stará jabloň roste v mírném svahu na okraji. Anjwängen nanutiti , vnutkati , k. Jabloň má měkké ochmýřené listy vejčitého tvaru s jemně vroubkovaným okrajem. Jablka jsou kulatá, žlutá, červená nebo zelená o .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky