čtvrtek 22. března 2018

Hecht 146 bts návod

Stroj je poháněný 2-taktním benzínovým motorem se zdvihovým . Postupoval jsem samozřejmě podle návodu a palivo jsem namíchal. Před prvním použitím si pročtěte návod k obsluze. Pred prvím použitím si prečítajte návod na použitie. Beüzemelés előtt olvassa el a használati utasítást.


Das vorliegende Hanbuch erklärt, wie Sie den. Návod pre montáž motorovej kosačky - krovinorezu. Freischneider richtig . Uživatelský návod k použití je nedílnou součástí dodávky každého nového produktu HECHT. V případě ztráty je možné objednat nový uživatelský manuál . Možnost prodloužení záruky až na let! Hecht 1bts manual.


Search: hecht 1BTS in our database for free. Pred štartom motoru si nasaďte chránič sluchu a tváre. Vypnite motor, spínač „stop“ do polohy.


Používajte ochranné . Před instalací a prvním použitím si pozorně přečtěte tento návod k použití i další instrukce a upozornění. Uschovejte pro pozdější použití. KŘOVINOŘEZY GTM GTBC26M, GTBC33M a GTBC43M.


Před použitím tohoto stroje si pečlivě přečtěte celý tento návod k obsluze a . Pre rýchlejšie vyhľadávanie požadovaného . Lesen Sie bitte vor der ersten . Vám za zakúpenie tohto výrobku. Pred uvedením krovinorezu do prevádzky si pozorne prečítajte tento návod. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie hecht 1bts. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Basic accessories of the machine are: string hea shoulder belt and metal blade.


S0šroub screw M5X40. S0pouzdro shield gland. Dziękujemy za zaufanie i zainteresowanie produktami marki HECHT. Odśnieżarka wirnikowa dwustopniowa z napędem. BTS Guidelines for the management of suspected acute.


Nema prosim s timto krovinorezem nejake zkusenosti. Chci koupit nejaky levnejsi krovinak mam malou zahradku. Tento jsem vybral podle . Praktický motorový krovinorez HECHT 1BTS s vyžínacou hlavou a kovovým kotúčom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky