čtvrtek 19. září 2019

Elektrické nůžky na plech půjčovna

Vlastnosti elektrických nůžek. Kompaktní a rychlé prostřihovací nůžky na plech. Síla plechu ocel do mm, neželezné kovy do mm.


Nůžky nabízejí přesné stříhání materiálu . Kč, 3Kč, Cena půjčovného za každých započatých hodin.

Jedná se o výkonné nástroje, . Technické parametry a informace. Lehké a účinné elektrické nůžky na plech , jednoduché ovládání. V půjčovně máme nářadí a stroje, které jsou prověřeny a půjčovány jak velkým firmám, tak i soukromým osobám.


Kč bez DPH 5Kč s DPH den. Společnost Bartoš nářadí s. Aktuální nabídka a ceník půjčovny nářadí a zahradní techniky. Demoliční elektrické kladivo.

Silné a kompaktní nůžky na plech s hmotností kg. Kategorie: ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ, Hoblíky. Stolní pákové nůžky jsou univerzálním pomocníkem na plech pro dílnu i průmysl.


Nůžky s elektrickým napájením jsou určené převážně pro střih kovů, papíru a . Naše služba půjčovna nářadí. N 500-nůžky na plech , prostřihovač Trumpf. S 2nůžky na plech Trumpf. Ivo Grandič - půjčovna a prodej profesionálního elektrického a . Sada ks nůžek na plech Milwaukee.


Ideální pro řezy úzkým . Prodej, půjčovna a servis stavebních strojů, mechanizace a zahradní techniky. Najdeme pro vás vždy optimální řešení. Vykružovací sada do plechu (BI METAL), 2,- . Profesionálním jednání.


NAbízíme k zapůjčení výkonné vystřihovací nůžky na plech od švýcarského. Hoblík elektrický , 230V, BOSCH, 25-, 3. Nůžky elektrické na plech , 220V, HITACHI, 20- .

Stříkací pistole elektrické. Vrtací a bourací kladiva. Vrtáky různé průměry a délky. Použití je jednoduché - všechna naše zařízení mají vestavěný kompresor, stačí tedy narazit sud a zapojit výčep do elektrické sítě. Pokud si chcete zapůjčit výčepní . Prodej a půjčovna elektrického ručního nářadí BOSCH, DREMEL, SKIL, prodej.


Plechotvářecí stroje - ohraňovací lisy, nůžky , zakružovačky plechů a profilů, . PRINZING KSE – okružní elektrické nůžky na plech. Elektrické tabulové nůžky Schechtl SMT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky