úterý 24. září 2019

Rozběhový kondenzátor 25uf

Matice je součástí dodávky. Kondenzátor: pro motory, pracovní 25uF 450V Ø45x78mm -25÷70°C. Ihned k odesláníks. Rozběhový kondenzátor je elektronická pasivní součástka, . Rozměr 45xmm, Faston 6. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny . Běhové a rozběhové motorové kondenzátory pro střídavé asynchronní motory.


Táto webstránka používa cookies na implementáciu funkcionality ako prihlásenie a nákupný košík. F najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Rozbehový kondenzátor 25uF 450VAC s vodičmi. Typ s rozběhovým spínačem má trvalý kondenzátor 25uF a rozběhový 80uF a bere na 230V 7A Jednoduchý test kapacity a stavu . F pro napětí 450VAC a rozměrem x 78mm. Predpokladané dodanie: Pozajtra 3. Technická specifikace . Výrobca: DNA Slovakia, spol.


Připojení na konektor FASTON. Všeobecná záruční lhůta, měsíců . KONDENZÁTOR ROZBĚHOVÝ 25uF PDUCATI 416. Kde najdu výrobní štítek? Kdy bude zboží u Vás?


Porovnání cen kondenzator rozbehovy pro grunfos, srovnání cen kondenzator. Rozběhové kondenzátory jsou k dispozici v provedení s přívodním kabelem. Motorový kondenzátor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky