úterý 10. září 2019

Křovinořez hecht návod

CZ – BENZÍNOVÝ KŘOVINOŘEZ. SK - BENZÍNOVÝ KROVINOREZ. H - BENZINES BOZÓTVÁGÓ. Uživatelský návod k použití je nedílnou součástí dodávky každého nového produktu HECHT. V případě ztráty je možné objednat nový uživatelský manuál . Abychom zamezili možným škodám vzniklým v souvislosti s užitím produktu podle nesprávného návodu k použití, jsou manuály distribuovány výhradně v tištěné . Nejžádanější křovinořez , stovky spokojených zákazníků, minimum reklamací,.


Nákup na splátky ‎: ‎ESSOX splátky Motor ‎: ‎Hecht 2-taktní Síla struny ‎: ‎mm Obsah motoru ‎: ‎cm návod k obsluze - Domacitechnika. Před použitím křovinořezu si prosím pečlivě přečtěte tento návod , používejte toto . Křovinořez hecht návod. CLIPS Basic Programming Guide. Diagnostic and statistical manual of mental disorders (DSM-IV, text rev.).


Součástí stroje je strunová hlava, kovový kotouč a popruh. Související produkty k Hecht 1motorový křovinořez. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


V návodu jsou takové obecné věci, tak kdyby někdo věděl a chtěl poradit, tak bych byl moc rád. UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Aby sme zamedzili možným škodám vzniknutým v súvislosti s užitím produktu podľa nesprávneho návodu na použitie, sú manuály distribuované výhradne v . HECHT ve Starém Městě křovinořez. Benzínový křovinořez Hecht 1BTS s dělitelnou hřídelí o obsahu cma výkonem HP.


Objem motoru ‎: ‎cmPrůměr struny ‎: ‎2. Používají se při sekání vysoké a . Ale vše je popsáno v návodu. Hlava se strunou je poloautomatická, s odřezávačem struny. Jakmile je struna opotřebovaná, stačí roztočenou . Tento křovinořez je určen k sekání přírodních travnatých ploch a. Damaster přečtěte a pozorně prostudujte tento návod k obsluze.


Praktický a lehký motorový křovinořez s obsahem 23cma výkonem 1HP Hecht 1BTS s tříramenným kovovým kotoučem a strunovou hlavou. Kniha Domácí klíčky: Podrobný návod k domácímu pěstování klíčků po celý rok - Kniha. Ale každý majitel, který si pořídí pilu nebo křovinořez za několik tisíc by si návod přečíst měl.


Mnohdy jen maličkost v návodu vás navede na správné užívání . Náhradní díly pro křovinořezy z Číny ( Hecht , Al-ko, Nac, atd.), KASUMEX. Parametry: Dělitelná hřídel: Hmotnost: kg Obsah motoru: cmmotor: Hecht 2-taktní Výkon: HP Typ pohonu: Spalovací benzínový motor Benzínový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky