pátek 27. září 2019

Hrnec 50l

TESCOMA tlakový hrnec MAGNUM 5. Tlakový hrnec MAGNUM je vyroben z vysoce kvalitní nerezavějící oceli. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vnější rozměr: 4mm (s uchy) - Výška včetně poklice: 4mm - Celková hmotnost: cca.


Obsah balení kus Nerezový hrnec.

Související produkty . Velký smaltovaný hrnec l značky BELIS. Jde o oblíbené hrnce mezi domácími kulináři. Toto velkokapacitní nádobí má velice široké uplatnění. Kvalitní nerezový hrnec je se sendvičovým dnem.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat . Velikost: Objelitrů. PRODÁM nerezový vysoký gastro hrnec o objemu 50l , j. Vysoká kvalita a dlouhá životnost.

Síla plechu – mm, barva smaltu černá s bílou pihou. Pro všechny, kteří dávají přednost tradičním materiálům. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Hrnec BANQUET využijete na všech . Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Skladový kód: hr50cz. GASTRO Nerezový hrnec l. Rozměr : 4x 4mm. Uložiť na porovnanie. Hrnce Luxusní hrnce. Základní specifikace hrnec pr.


Vysoce kvalitní hrnec z certifikované nerezové oceli se silným dnem pro rovnoměrné rozvádění tepla. Hodí se pro každý typ varné . Vyrobeno v Českých Budějovicích. Vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce.


Výrobek je vhodný do kuchyní stravovacích zařízení, domácnosti, hospodářství apod. Gastro hrnec smaltovaný l.

Objemný ocelový oboustranně smaltovaný hrnec litrů černý bílým dekorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky